Aby som sa mal kde vyrozpravat

vinea

Ahojček Mate :) Ja som na PN...preto takto skôr v noci tu oxidujem :D Takže bývam skôr domka....no včera bola po kontrolách, takže som si aj trošku medzi ľuďmi pochodila, pokukala prešla mesto, atd :) No potom som už bola šťastná, že som zas domka....bo všade ľudí ako mravcov :D

Nejako sa nám pán d....odmlčal :) Žeby už dával súkromné jazykové lekcie? ;-) Alebo číta nejakú rozprávku :) Inak tu na zdraví sú v niektorých príspevkoch tiež niekedy dobré rozprávky....či aspoň telenovely :D

Majte sa čo najlepšie Mate a pan d :)

mate59

vinea - veruže som dnešok využil na kúpanie a popri tom bicyklovanie,lebo zajtra sa počasie pokazí.A ty ako ?

vinea

Čaute chalani :-)

pan d...tak to máš super :-) Ale zas ich využi normálnejšie vo svoj prospech :) Inak ovládať ok reč sa oplatí :) Čítala som minule o jednej speváčke článok a tá sa zo začiatku živila tým, že vyučovala v Blave súkromne angličtinu....a zarábala viac, než jej mama lekárka a pritom si žila z tých peňazí na dosť "vysokej" nohe :))
hehe....dávaj aj Ty súkromne lekcie ;) Tak by si sa pritom "vykecal" vyrozprával, žeby Ťa už ani sem viac nebavilo chodiť :D No to by zas bola škoda ;)

Mate :) Ďakujem :-) A veru ešte využi zajtrajší dníček, lebo na štvrtok má byť už riadne ochladenie....veruže, už je asi koniec teplým dňom) škoda..
A ja tiež robievam gulášik z hríbov :) Tento rok som nebola....no dostala som už nasušené, tak aspoň niečo mám :)

pan d.....hehe, tipovala som Ťa na viac.. No keď ešte otca spomínaš...ja som tiež raz bola a sa mi stratil, zablúdil :) Ja som sa našla, dorazila domov a on až kdesi čosi večer došiel s riadnou svalovicou a s troškou hríbov :D

mate59

pan d. to máš dobrého priatela,čo tak dobre platí,ale v Nemecku, Rakúsku sú služby prekladatela dobre platené,takže asi mu to bolo hodno.Myslím, že aj ked si rozvedený,do pekla sa nedostaneš,spi pokojne a užívaj život ako ti rozum káže, veď je to vlastne vola božia.Ale za tie prachy sa nemusíš opiť.Aby nebola tvoja psych. neštastná.

vinea - tak dnes som sa bol na rybníku kúpat,asi ešte zajtra a to bude koniec,ved zajtra má byt teplejšie ako dnes.A voda je perfektná.
Včera som si odbehol na hríby, vlastne len na jeden, volá sa sirovec, vedel som presne kde rastie a doniesol som asi 3 kilá, vela som podaroval známym od rybníka,ale aj tak ostalo vela, tak sme urobili z tretiny akože hubový guláš na sposob držkovej polievky,z tretiny pomazánku a z tretiny fašírky, bolo to chutné,už ostali len pár fašírok.
Ale zajtra doobeda by som šiel po zvyšok huby a ostaneme sa slnit a kúpat na rybník, škoda, že naposledy a večer ju uvaríme a bude ešte ai pomazánka.
A dodatočne všetko naj k meninám.Si teda Mariana?
Teraz počuvam, že sa má ochladit o 20 stupnov,vietor, to nie je nič pre mňa...

pan d.

Asi si potom poriadne vyhodim z kopytka, moja psychiatricka bude zo mna zase sklamana:D
Ak chcete byt bohati, majte bohatych priatelov... a stipku zdraveho rozumu, to postaci bohate.

pan d.

Mam priatela Nemca a ten mi dneska napisal email, ze mi posle tisic eur. Nieco som pre neho spravil. Co na to poviete? Asi len viem po nemecky a ja som stale unzufrieden mit meinem Deutsch.

vinea

Čaute chlapci :-)

Mate...hehe, tak tam u Vás muselo byť super :) Vymenoval si samé dobroty, čo aj ja rada papávam :D Ja vlastne všetko ľúbim a zjem...čo nezje mňa))) A čo sme oslavovali? :) Mala som meninky, takže to :D :)

pán d.....ja mám tiež rada youtube :) A prosím Ťa...to si kde zobral, že keď je niekto rozvedený, že ide do pekla :-o)) Kde potom skončia nejakí vrahovia atd atd? :D Myslím, že my ľudia aj tak máme zlé predstavy o nebe a o pekle :) ,-)

Pekný nadchádzajúci týždeň a pohodku majte :) :-) ;-)