Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Inac nema to vyznam :D
tolko minut na tom profile co tam davam info foto atd zabijem, ze mi to nestoji za tie sekundy "slavy"
a aj tu slavu si zoberie ten typek na tej fotke :D
to je borec proste :D
i ked som ho vylepsil, original je tento oilersnation.com a moj je tento m4.aimg.sk
vsimni si ako ma "pretiahnutu' tvar smerom dole hore :D vertikalne teda.. lebo mi to azet pokazil :D
ale vyzera o to "horsie" (v mojom slovniku strasidelnejsie tj lepsie :D )
hej je tam kazdy :D
ja som tam hlavne preto, lebo toto forum nemozem trolovat 24/7 :D
napr teraz.. uz nie je co trollovat :D
ale azet trollovat je umenie, i ked podarilo sa mi ziskat 100 ludi co pozreli na tie fotky :D za menej ako 3 dni :D (realne som tam bol 30 minut :D )
to povazujem sa uspech na to, ze som tam nedal "zena" :D
hahahah
ale celkom narocne je ich trollovat, lebo tam je kazdy psycho :) a ti co psycho nie su, tak tam bud nepisu, alebo to necitaju :)
ale to je jedno :D
ono ma to tam aj tak nebavi viac ako 10-15 minut, potom je to prilis monotonne :)
ale ja fakt nechapem ako tam ma niekto trpezlivost nieco hladat a uz vobec nie ako nieco najde :)
Ahoj lost ;) Túto fotku som už tu na zdraví v nejakom inom príspevku videla :) S Tebou súhlasí ten vek....no Tvoje písmenka tam a tu (štylizácia gramatika profil atd atd) mi ISTO nesedia k tej fotke ;) aa aj keby, tak newa :) Aj ja som na pokeci :D Tak je asi každý ;-))
pan d...lost....ešteže Vy viete, o čom teraz točíte :) Lebo ja reči Vášho kmeňa vôbec netotooo))) :D
Lost, je mi ta luto. Posli mi fotku ako vyzeras, lebo som tym ksichtom utrpel nejaku traumu.
Lost, uz som si to precital a teraz mi cosi svitlo. Lost znamena strateny alebo mozno aj zatrateny a ten ksicht???