Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Mate :) U nás taky tak :D Jeeej, aj ja rada robkávam palacinky :) No vždy to s nimi preženiem a urobkám ich aj okolo 50-tky :)) a potom to nemá kto jesť ;) Aj ja robkávam podobnú omáčku na špagety ako aj Ty :-) hehe....neprihlásime sa do nejakej súťaže o varení ?? :-))
pan d....tak Ty východ? :) hehe...tam sú švárni junáci :D No hej, to je dobre, že prevetráš bicykel :) Tu jazdia autami jak blázni...tak si dávaj pozor ;-))
Pan D. davam Vam do pozornosti tuto temu www.zdravie.sk
Uz aj u nas na dalekom vychode pada:D Chystam sa zajtra napriek dazdu ist na bicykli do mesta. Na co mam blatniky, ze?:D
vinea - no dnes Sodoma, Gomora,ráno som ešte bol v meste doobeda,ale potom začalo pršat, a prší snád ešte teraz.Ani som nos nevystrčil.Ale robil som palacinky a na špagety dobrú rajčinovú omačku s bazalkou.Zajtra už bude lepšie.
Čaute chlapci :-)
Mate....dnes to bolo des a hrôza s tým počasím....u nás aj menšie krupobitie bolo :-/ aaa zimka...brrr :) Ja sa snáď niekam na ostrov odsťahujem :D
pan d....tak ostáva len dúfať, že bráško sa ohľadne tej svojej včas spamätá ;-) Však píšeš, že je hlavička....tak dúfam, že mozog zvíťazí nad tým dole :D
A najlepšie je si "švagrinu" nevšímať ;) Ja mám tiež takú hnusobu švagrinu, nuž aale čo už keď už :-/ Neviem, kde brat podel rozum atd....keby aspoň dobrá bola. No ani pekná, ani dobrá, ani milá láskavá dobrosrdečná atd atd....hmm a pritom tak super muža našla...jak sa to hovorí? K....si svoje šťastie neprespí? :D Naši ma veru "zle" vychovávali hehe :D :DD
Ja som mal take tuchy, ze im to nevyjde. Aj brat je lenivy, ale za to rozumom velmi sikovny. They had no chance.
Hej, ona to "vyskusa", vsak je zdochnuta jak pes. Ked sa vratia, tak mne nervy istotne pit nebude, lebo ja na nu kaslem a ona filcka to vycitila, ze sa mi nepaci:D Vies kolko vypila za tri dni, co sme boli na chate? Spolu s bratom patnast litrov vina:((( Vsak to je na zaplakanie. Z brata spravi alkoholika, cela rodina ju ma plne zuby, babka ju totalne neznasa. Ona nevie povedat r. Ze nema v sebe kusok hanby, vsak je dievca!!!
no tak sa tá talpa šalená vráti a bude ti pit nervy znova, však nech vyskúša v Anglii aj tvrdé podmienky, nech vie, zač je toho lakeť.
Ja len nechapem, ako mohla dostavat na strednej jednicky, ked na vysku nemala, talpa hlupa.
Čaute chlapci :-)
Ahojček Mate :-) My tiež máme domka orech....no skôr ocino zbiera obíja než ja :) Ja mu zas potom radšej štrúdľu ťahanú upečiem :D
pan d....nič si z tej blondínky "skoro švagrinky" nerobkaj :) Ja mám inak čo sa týka blondínok tak blbé životné skúsenosti....neviem, správajú sa zväčša ako dáky nadradený druh :D a tie vtipy sú neraz akoby z reality a nie vymýšľané na ne :)) Takže nič si z nej nerob a len dúfaj, že bratovi sa tiež včas otvoria oči, kým nespraví hlúposť a neoneee sa s ňou :D
Bola som dnes v meste...z rána bola zimka, no potom už super, svietilo slniečko, bolo krásne, celkom teplúčko ;-)
Majte sa obaja čo najkrajšie Mate aj pan d ;) :-) Však večer sa tu ešte isto zastavím :D