Aby som sa mal kde vyrozpravat

vinea

Mate :) U nás taky tak :D Jeeej, aj ja rada robkávam palacinky :) No vždy to s nimi preženiem a urobkám ich aj okolo 50-tky :)) a potom to nemá kto jesť ;) Aj ja robkávam podobnú omáčku na špagety ako aj Ty :-) hehe....neprihlásime sa do nejakej súťaže o varení ?? :-))

pan d....tak Ty východ? :) hehe...tam sú švárni junáci :D No hej, to je dobre, že prevetráš bicykel :) Tu jazdia autami jak blázni...tak si dávaj pozor ;-))

pan d.

Uz aj u nas na dalekom vychode pada:D Chystam sa zajtra napriek dazdu ist na bicykli do mesta. Na co mam blatniky, ze?:D

mate59

vinea - no dnes Sodoma, Gomora,ráno som ešte bol v meste doobeda,ale potom začalo pršat, a prší snád ešte teraz.Ani som nos nevystrčil.Ale robil som palacinky a na špagety dobrú rajčinovú omačku s bazalkou.Zajtra už bude lepšie.

vinea

Čaute chlapci :-)

Mate....dnes to bolo des a hrôza s tým počasím....u nás aj menšie krupobitie bolo :-/ aaa zimka...brrr :) Ja sa snáď niekam na ostrov odsťahujem :D

pan d....tak ostáva len dúfať, že bráško sa ohľadne tej svojej včas spamätá ;-) Však píšeš, že je hlavička....tak dúfam, že mozog zvíťazí nad tým dole :D
A najlepšie je si "švagrinu" nevšímať ;) Ja mám tiež takú hnusobu švagrinu, nuž aale čo už keď už :-/ Neviem, kde brat podel rozum atd....keby aspoň dobrá bola. No ani pekná, ani dobrá, ani milá láskavá dobrosrdečná atd atd....hmm a pritom tak super muža našla...jak sa to hovorí? K....si svoje šťastie neprespí? :D Naši ma veru "zle" vychovávali hehe :D :DD

pan d.

Hej, ona to "vyskusa", vsak je zdochnuta jak pes. Ked sa vratia, tak mne nervy istotne pit nebude, lebo ja na nu kaslem a ona filcka to vycitila, ze sa mi nepaci:D Vies kolko vypila za tri dni, co sme boli na chate? Spolu s bratom patnast litrov vina:((( Vsak to je na zaplakanie. Z brata spravi alkoholika, cela rodina ju ma plne zuby, babka ju totalne neznasa. Ona nevie povedat r. Ze nema v sebe kusok hanby, vsak je dievca!!!

mate59

no tak sa tá talpa šalená vráti a bude ti pit nervy znova, však nech vyskúša v Anglii aj tvrdé podmienky, nech vie, zač je toho lakeť.

vinea

Čaute chlapci :-)

Ahojček Mate :-) My tiež máme domka orech....no skôr ocino zbiera obíja než ja :) Ja mu zas potom radšej štrúdľu ťahanú upečiem :D

pan d....nič si z tej blondínky "skoro švagrinky" nerobkaj :) Ja mám inak čo sa týka blondínok tak blbé životné skúsenosti....neviem, správajú sa zväčša ako dáky nadradený druh :D a tie vtipy sú neraz akoby z reality a nie vymýšľané na ne :)) Takže nič si z nej nerob a len dúfaj, že bratovi sa tiež včas otvoria oči, kým nespraví hlúposť a neoneee sa s ňou :D

Bola som dnes v meste...z rána bola zimka, no potom už super, svietilo slniečko, bolo krásne, celkom teplúčko ;-)

Majte sa obaja čo najkrajšie Mate aj pan d ;) :-) Však večer sa tu ešte isto zastavím :D