Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Brat so snubenicou uz boli v En. na pohovore a ze podmienky boli hrozne, tak sa na to nedali a cestuju k rodine, x-a je v Anglicku. A potom asi spat home:D
No to pocasie ma vazne prekvapilo, milo. Tak sa mi fajne islo na bicykli, ze az, takmer ziaden vietor nefukal, akurat som musel kupit jednemu kamosovi pivo, ktory ho odo mna furt dranka, hruza.
Ja som takmer uplne slobodny clovek na dochodku, ale toho kamarata som stretol myslim ze o jednej vonku. A ja na neho preco nepracujes? A on, ze ich skupina ma frei.
vinea - dnes som doobeda obíjal orechy a je ich dost.Ešte mám dva stromy,ale na nich nie je tak veľa.Pekný deň,zajtra bude tiež pekne,až na stredu hlásia pršanie.
Ono nie je na škodu vycestovat za prácou do zahraničia.Ja som to tiež skúsil hneď po revolúcii a vydržal som do r.1996.To boli velmi dobré volné časy a rád spomínam na ne.
pan d. vykašli sa na ňu,veď jej sa to vráti aj s úrokmi,ťapša jedna.Veď ona raz príde a potom jej to pripomenieš.Božie mlyny melú pomaly, ale spravodlivo.
A to si dovolila spituha povedat takmer pred celou mojou rodinou, dokonca aj pred prababkou. Chapete? IQ hojdaci konik. Hlavne, ze je blond, spina hlupa.
Brat so svojou alkoholickou snubenicou uz dorazili do Anglicka, tak verim, ze sa z neho nestane alkoholik za tie tazke libry:D Teraz to este ako tak zvladal. Som napaleny na nu, lebo mi povedala, ze som raz smrdel. Spina a ja som ju pozval na chatu aj s bratom a zaplatil im pobyt. No, sou lidi a lidi.
Mate :) Máš pravdu čo píšeš ;) Inak ja mám tiež kamky v Anglicku....tiež ma tam volali a aj inam...do iných krajín, no akosi sa tomu bránim....neviem, ešte tak chodiť po dovolenkách, ok....no takto ísť tam robkať či žiť....akosi cítim, žeby som sa už nevrátila a možno preto to odďaľujem ;)
Si ma milo prekvapil, že fotíš :) Ja tiež ;) Proste som umelecky "praštená" :D
Teraz je taký ten "dušičkový" čas a je mi to moc ľúto....milujem jar a leto...tak preto
Maj sa dobrúčko Mate aa pravdaže aj pan d ;-)
veď nech ide, skúsi, naučí sa reč dobre.Samozrejme, že sa dá zarobiť aj tu pekný peniaz, ale nie každý má to šťastie a schopnosť toho dosiahnuť.Tí angláni sú také studené ňufáky a vôbec tam nie je pekne.
vinea - dnes som mal prima deň,poobede sa dalo sediet na slniečku pri rybníku a zajazdil som si aj do sýtosti.A kam si sa tak ponáhľala?Rozmýšľam, čo budem robiť zajtra.Aby som nezabudol, u nás keď vyrastie jesienka,voláme to nárečovo ocún, tak je leto nenávratne preč.A dnes som nafotil stovky rozkvitnutých jesienok,je to krásne,ale pre mňa smutné.Neviem ako sa sem dáva obrázok.
Brat odchadza do Anglicka. Neviem, co vsetci vidia na tom Anglicku, ved aj tu sa da zarobit:D
Len Vás pozdravím a prchám het :) ;-)
Ahojček Mate :-) Tak to je faajn :) A u nás dnes aj slniečko aspoň na chvíľku vyšlo :) Ty na bicykli a ja na stacionári :D Tak keď bude počasie ako vravkáš....tak bude ešte super :)
pan d.....maj sa tiež dobrúčko :-)
....aaa ako vždy chlapci...krásny večer nocku aa ešte krajší dníček majte ;-)