Odchádza mi na rok..

Príspevok v téme: Odchádza mi na rok..
Hmkn1234

Ahojte,
priateľka mi odchádza na rok do ameriky a som z toho veľmi hotový :( už v utorok odchádza a ja neviem ako to prežijem :'( doteraz sme to brali tak, že veď ešte je času :'( ale už nieje .. zajtra budem u nej posledný krát a je to všetko také čudné :'( čo mám robiť? Ja viem, že je internet atď.. ale mne bude proste tak veľmi chýbať :( sme spolu skoro rok ale to čo ku nej cítim a čo ona ku mne to sa nedá opísať. Neviem čo týmto chcem dosiahnuť ale musím sa asi len vyrozprávať :'( .. strašne sa bojím, že ma prestane milovať alebo tak.. je mojím všetkým..

Peterko4

Dá sa to,ale musia chciet obidvaja. Ak jeden chce a druhy pinda, ze toto nebude dobre,nebude sa to dat vydrzat...tak ten vztah aj tak dopadne.

0vecka

2 Maoam budme realisti ... nejako mi to asi uslo ale stale neviem ako doslo k tomu odchodu ci to chcela sama a potom je to jasne alebo ju stari donutili... ale kazdopadne v 18 po roku hmm no neviem

xxy

rok nie je dlha doba, da sa to zvladnut, zalezi ako k tomu obaja pristupite. nedaj sa ovplyvnovat ludmi, ktori to neprezili a vety typu "toto by bol pre mna koniec vztahu" si nevsimaj. hlavu hore.

Maoam

je to o tom, ake povahy ste a aky hlboky ten vztah je a ako ste na seba naviazani

ak ste na tom zhruba obaja rovnako, mate dobre sance

prajem vam, nech vam to vydrzi :-)

Hmkn1234

ďakujem za podporu naozaj moc mi dodávajú silu takéto slová. Aj keď v prvom rade je to jej láska ale takéto slová zahrejú pri srdci. Za chvíľu idem za ňou.
Milujem Ťa Maťuľka :'(

Maoam

tak, dolezite je sa pocas toho roka aspon dva-trikrat vidiet. Rok nie je az taka dlha doba, pokial bude intenzivny kontakt, aj s pocutim, dve osobne navstevy..to date, ak sa mate naozaj radi, date to.

vebe

Sexicek, pises uplne nezmysly. Ty vobec nevies ako vyzera zivot vymenneho studenta. Zije v rodine, chodi do skoly a kedze dievcina ide do USA tak sa dostane skolskym autobusom do skoly a zo skoly naspat. Pokial ju rodicia niekam neodvezu autom, tak sa nikam nedostane. Ked nevies, tak nepis. Okrem toho nie vsetky 18-rocne dievciny sa spravaju tak ako si napisal.