Ahojte,
priateľka mi odchádza na rok do ameriky a som z toho veľmi hotový :( už v utorok odchádza a ja neviem ako to prežijem :'( doteraz sme to brali tak, že veď ešte je času :'( ale už nieje .. zajtra budem u nej posledný krát a je to všetko také čudné :'( čo mám robiť? Ja viem, že je internet atď.. ale mne bude proste tak veľmi chýbať :( sme spolu skoro rok ale to čo ku nej cítim a čo ona ku mne to sa nedá opísať. Neviem čo týmto chcem dosiahnuť ale musím sa asi len vyrozprávať :'( .. strašne sa bojím, že ma prestane milovať alebo tak.. je mojím všetkým..
Odchádza mi na rok..
Dá sa to,ale musia chciet obidvaja. Ak jeden chce a druhy pinda, ze toto nebude dobre,nebude sa to dat vydrzat...tak ten vztah aj tak dopadne.
2 Maoam budme realisti ... nejako mi to asi uslo ale stale neviem ako doslo k tomu odchodu ci to chcela sama a potom je to jasne alebo ju stari donutili... ale kazdopadne v 18 po roku hmm no neviem
rok nie je dlha doba, da sa to zvladnut, zalezi ako k tomu obaja pristupite. nedaj sa ovplyvnovat ludmi, ktori to neprezili a vety typu "toto by bol pre mna koniec vztahu" si nevsimaj. hlavu hore.
je to o tom, ake povahy ste a aky hlboky ten vztah je a ako ste na seba naviazani
ak ste na tom zhruba obaja rovnako, mate dobre sance
prajem vam, nech vam to vydrzi :-)
ďakujem za podporu naozaj moc mi dodávajú silu takéto slová. Aj keď v prvom rade je to jej láska ale takéto slová zahrejú pri srdci. Za chvíľu idem za ňou.
Milujem Ťa Maťuľka :'(
tak, dolezite je sa pocas toho roka aspon dva-trikrat vidiet. Rok nie je az taka dlha doba, pokial bude intenzivny kontakt, aj s pocutim, dve osobne navstevy..to date, ak sa mate naozaj radi, date to.
Budeme spolu na vianoce.. Priletím za ňou na dva týždne.. ak sa neodveziem niekam do Argentíny.
chod ju navstivit
Sexicek, pises uplne nezmysly. Ty vobec nevies ako vyzera zivot vymenneho studenta. Zije v rodine, chodi do skoly a kedze dievcina ide do USA tak sa dostane skolskym autobusom do skoly a zo skoly naspat. Pokial ju rodicia niekam neodvezu autom, tak sa nikam nedostane. Ked nevies, tak nepis. Okrem toho nie vsetky 18-rocne dievciny sa spravaju tak ako si napisal.
vy nebudete na Vianoce spolu? to je smutné-...