Odchádza mi na rok..

Príspevok v téme: Odchádza mi na rok..
Hmkn1234

Ahojte,
priateľka mi odchádza na rok do ameriky a som z toho veľmi hotový :( už v utorok odchádza a ja neviem ako to prežijem :'( doteraz sme to brali tak, že veď ešte je času :'( ale už nieje .. zajtra budem u nej posledný krát a je to všetko také čudné :'( čo mám robiť? Ja viem, že je internet atď.. ale mne bude proste tak veľmi chýbať :( sme spolu skoro rok ale to čo ku nej cítim a čo ona ku mne to sa nedá opísať. Neviem čo týmto chcem dosiahnuť ale musím sa asi len vyrozprávať :'( .. strašne sa bojím, že ma prestane milovať alebo tak.. je mojím všetkým..

vebe

Moje deti maju takyto vymenny pobyt obaja za sebou, boli v roznych statoch, v roznych oblastiach a obaja mali velmi dobru skusenost v skole, pricom mali teda co robit s pirpravou do skoly. Iste, kazdy ma mozno inu skusenost

anamarie

A kedze planujeme dieta, pozrela som si na internete lokalne verejne zakladne aj stredne skoly - na strednej maju rok geografiu, rok fyziku, rok matiku... Technik, ktory mi pred par tyzdnami robil CT mi povedal, ze cudzi jazyk sa ucil az na strednej. Kolagovia v praci - v spickovych firmach nemaju ani zdaleka take vzdelanie a prehlad ako ludia, ktori absolvovali slovensku strednu skolu.

anamarie

vebe - zijem v USA 9 rokov (vystudovala som tu vysoku skolu, vlastnim dom...) a zila som v dvoch statoch, to nie su len predsudky a zauzivane vyroky zo zamoria. Dcera mojej byvalej sefky mala na udajne dobrej strednej skole v tretom rocniku 5 predmetov za cely rok... Pokial dobre pocitam, tak na slovenskom gympli sme ich mali 12-13.

0vecka

2 ShaulaThalit na vlastnej kozi nie ... ale tak som realista... kebyze je fakt zamilovana tak ostane... ako keby bol rok v amerike nieco super ...

vebe

Amerika je tak strasne velka krajina, ze povedat vseobecne, ze stredne skoly v Amerike stoja za staru belu je len otazka nasich predsudkov a standardne zauzivanych vyrokov. Su tam stredne skoly aj lepsie aj horsie a tie dobre nie su vzdy sukromne. Zavisi od oblasti a mesta, kam sa student dostane. Co sa tyka vymennych studentov, zavisi od agentury, ale studenti su zvycajne umietnovani do skol, ktore maju dobru uroven. Ako ten rok vyuzije samotny vymenny student, to uz je len na nom. Ale naroky v strednych skolach su nezrieka ovela vacsie ako na nasich strednych skolach., A zavisi aj od toho, ake predmety si student zvoli.
Nikto nevie co sa stane so vztahom autora prispevku ale snad by ste si mohli odpostit niektore dost nemiestne poznamky

0vecka

2 Hmkn1234 netrepem... videl som ako sa take nieco stalo viac krat... tiez dievca nejako zanevrelo na svojho priatela a isal na rok do usa...a ked sa vratila bolo po vsetkom... mam skusenost narozdiel od teba ty to vidis tak zamilovane... co je pekne ale nerealne

anamarie

Neboj, dobre bude, hlavne jej nebud gulou na nohe, nechaj ju dychat. Osobne si vsak myslim, ze do USA treba ist radsej na vysku ako rok na strednu. Stredne skoly, pokial nie su sukromne, stoja v USA za staru belu.

Hmkn1234

0vecka .. ?? čo to trepeš, keď ju ani nepoznáš? Ona tam chcela ísť už predtým, ako sme sa spoznali.. a platila si aj meetingy a ďalšie veci okolo toho.. tak by som sa cítil ako sebec, keby tam nešla kvoli mne..

0vecka

no neviem... ked odisla z vlastnej iniciativi tak ta asi az tak nemiluje ... nehovorim ze ta nema rada ale niesi u nej hlavnou prioritou... hlavne to neber tak tragicky niesi prvy ani posledny clovek to zvykne brat tragicky pri prvom druhom vztahu potom je to uz ok :) ... no hlavu hore bud rad ze niesi ako lost 23 a este nemal zensku :)