Tuto temu zakladam preto, aby som sa mohol takmer kazdy den vyrozpravat o tom, co ma trapi a pod. Nechcem prispievat do inych tem.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Smola. Ja som z vychodu, ale ver mi to, co by si zazila so mnou by si s inym nezazila:D Moja ex sa na mna nechytala v tomto ohlade.
A vies ako by to dopadlo?:D Svoju ex som tiez zo zaciatku doucoval:D
To radsej nepoviem, minimalnu uctu k alma mater predsa len mam:D Dakujem za pochopenie.
a to na ktorej uni si študoval?
My sme takmer pat rokov diskutovali na temu: Die Familie. Ako vravim, jak u debilov. Hej, oni predpokladaju, ze slovicka uz ovladame, ale pritom poprijimaju aj takych, ktori maju chabu slovnu zasobu. Ja som mal pred nastupom na vysku dobru slovnu zasobu, ale po skonceni som bol na tom horsie nez pred nastupom:D Neviem, za co som im vlastne platil skolne?:D
na výške sa slovká už neučia, len gramatika hlbšie, literatúra, reálie, ale sú konverzačné cviká, diskutovanie o rôzných témach ap.Alebo skús íst na nejaký nem. chat.
No, ale to ucenie slovicok je riadne namahave. Nas na skole neucili ziadne slovicka, jak u debilov.
Takze, idem sa pustit do galsej lekcie. Ked som pozeral satelit, tak uz je to aj citelne, ze som sa zdokonalil, joj taky som stastny:D