Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

A jeden znamy z nemocnice berie cirka 18 liekov, brutalita. Ja som si tu psychozu vyvolal sam, nepoviem ako, aby ste to neskusali:D Staci mi brat lieky a neopakovat tu chybu, co som spravil a mal by som sa uplne uzdravit. Potom mam uz plany, asi pojdem do Rakuska k svagrovi, nie robit, Boze chran, len sa zdokovalit v nemcine:D Dufam, ze ma vezme:D
Joj, tak by som chcel vediet hrat na gitare ako Slash z Guns and Roses:D Nieco som od neho vychytal, ale vsetko nedokazem. Je to tazky profik.

pan d.

Velmi, ale fakt. Jeden liek budem dostavat injekcnou formou od dalsieho mesiaca, tak mi to povedal doktor. Tak som rad, ze si nebudem musiet zatazovat pecen. Ja beriem cirka pat liekov:D

ShaulaThalit

:-) Nie je čo obdivovať. Neznášala som matiku a fyziku, pretože na ZŠ a a začiatkom SŠ som mala veľmi nepríjemné profesorky... Neskôr som si k týmto predmetom našla vzťah, a rozhodla som sa ich využiť aj v praxi :-) A tak idem presne tým smerom, ktorí mi moje profesorky hovorili, že je pre mňa neprijateľný... A keď som sa dostala na veľmi prestížnu VŠ s týmto zameraním, skoro odpadli, pretože podľa ich slov - nemám logiku :-)))))))))))))

pan d.

Ah, matika a fyzika:D Ja som jazykar:D To by ma zabilo. Ak to ty dokazes prezit, tak ta velmi obdivujem. Na to treba mat bunky a ja si myslim, ze na matiku mam v hlave len jeden neuron:D

ShaulaThalit

Nie si, je to v skutku veľmi dobrá a konštruktívna vlastnosť - sebakritika.
Ja sa učím fyziku a matiku... trochu iný súdok od teba. Dnes to len odkladám... vždy si nájdem dôvod, prečo ešte knihy neotvoriť, hovorím si, až o hodinu... potom zasa o ďalšiu hodinu. A tak brázdim internetom a pijem už dve hodiny kávu :-)

pan d.

Ja zaspavam presne o polnoci, aby aj komare mali co jest:D O chvilku sa idem ucit nemcinu dalsiu lekciu, aby som bol potom mozno aj pan dokonaly:D Mat doktorat z nemciny, dorozumiet sa a byt nespokojny. Nie som nejako prehnane narocny na seba?:D