Tuto temu zakladam preto, aby som sa mohol takmer kazdy den vyrozpravat o tom, co ma trapi a pod. Nechcem prispievat do inych tem.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
No, dnes som teda mal den. Kupil som si prilbu na bicykel, reflexne pasiky, blikac, znackove botasky a Wifi antenu, aby som mal dobry signal na net, konecne ho aj mam:D Ja ani neviem, kolko mi z tej stovky zostalo, to ma trochu skre.
Ale co mam robit? Zabit sa na bicykli nechcem, botasky sa mi rozpadli /mal som od Cinanov/ a ten net mi uz zral poriadne nervy. Aj vam sa stalo, ze ste v jeden den museli tolko utratit?
Ale som rad, ze mam vsetko, co som si zaumienil. Dokonca som nasiel aj druhe bicykle a uz nemusim chodit k tomu vydriduchovi, ktory mi vzdycky jedno opravil a druhe nechal pokazene. Chumaj jeden vyjebany, sorry za vyraz.
Jaj, Pink Floyd?:D Nie Pink:D
Mne sa Pink takisto páči, akurát ju veľmi nepočúvam, ani neviem prečo:D
Ja som skôr Pinkfloyďáčka :-)
Len november rain? Mne sa zase velmi nepaci, lebo treba dlho cakat, kym zahraje Slash na gitare, ale jeho solo nema chybu, to je fakt.
od Guns N´Roses mám rada len toto: www.youtube.com
a čo sa týka zapaľovačov... tie za 20 centov sú shitné. Najlepšie sú kovové, za kt. zaplatíte povedzme dvacku a potom len dopĺňate plyn... môj názor :-D
Tie zapalovace po 20 centov su o nicom, teraz mam zapalovac za jedno euro a kein Problem. Mate aj vy zle skusenosti s lacnymi zapalovacmi?
Frauenkirchen. Myslim, ze tak sa vola ta obec, kde byvaju.
Dajte si dobru muziku:
www.youtube.com
a kam konkrétne do Rakúska?