Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

No, dnes som teda mal den. Kupil som si prilbu na bicykel, reflexne pasiky, blikac, znackove botasky a Wifi antenu, aby som mal dobry signal na net, konecne ho aj mam:D Ja ani neviem, kolko mi z tej stovky zostalo, to ma trochu skre.
Ale co mam robit? Zabit sa na bicykli nechcem, botasky sa mi rozpadli /mal som od Cinanov/ a ten net mi uz zral poriadne nervy. Aj vam sa stalo, ze ste v jeden den museli tolko utratit?
Ale som rad, ze mam vsetko, co som si zaumienil. Dokonca som nasiel aj druhe bicykle a uz nemusim chodit k tomu vydriduchovi, ktory mi vzdycky jedno opravil a druhe nechal pokazene. Chumaj jeden vyjebany, sorry za vyraz.

pan d.

Len november rain? Mne sa zase velmi nepaci, lebo treba dlho cakat, kym zahraje Slash na gitare, ale jeho solo nema chybu, to je fakt.

ShaulaThalit

od Guns N´Roses mám rada len toto: www.youtube.com
a čo sa týka zapaľovačov... tie za 20 centov sú shitné. Najlepšie sú kovové, za kt. zaplatíte povedzme dvacku a potom len dopĺňate plyn... môj názor :-D

pan d.

Tie zapalovace po 20 centov su o nicom, teraz mam zapalovac za jedno euro a kein Problem. Mate aj vy zle skusenosti s lacnymi zapalovacmi?