Tuto temu zakladam preto, aby som sa mohol takmer kazdy den vyrozpravat o tom, co ma trapi a pod. Nechcem prispievat do inych tem.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ja mám problém skôr zaspať... priemerný čas zalomenia je u mňa v rozmedzí od 1.30 - 3.00... a ráno vstávam ešte skôr, ako mi zazvoní budík...
Ja mam problem rano s tym, aby som sa prebral. Mate aj vy taky problem?
Ano, ale druhykrat by som taku chybu nespravil. Ja som mal slabe spoluziacky, preto asi znizili naroky. Ved oni citali literaturu so slovnikmi v ruke...
pan d., kde si studoval nj? na slovensku?
To mi aj mama vravi, aby som bol rad, ze som zarobil, kolko som zarobil. ALe ja nie, ja furt bedakam. Vypnem svetlo a otvorim okno, lebo uz ani dychat nemozem.
A to maju vysoke skoly a neviem co este. Dokonca poznam pripad, ze ani s dvomi vysokymi skolami sa nemoze uplatnit.
To je fakt pravda, lebo dnes je to bieda. Robim s ludmi, tak je to sranda:D, hoci samozrejme, ze neide prioritne o zabavu, ale mna to trochu aj zabava. Zial, nemozem prezradit, co robim, lebo by ma vela ludi okopirovalo.
bud rád za každé euro,a ak ta tá práca naplňa, môžeš byt spokojný.Mnohí ani žiadnu prácu nemajú.
Vsak ja som si aj daval inzeraty, ale nikto sa mi neozval, divne. Poviem ti jednu vec, co som zistil, tu na Slovensku je to fakt bieda, ludia nemaju peniaze. Ja si uz inzerat nedam, momentalne by ma to ani nebavilo. Ja robim nieco za ovela menej, ale je to nieco uplne ine, nie bezne a to ma naplna.
tak skús napr. niekoho doučovať,alebo súkromne učiť nemčinu ak nie je kšeft na preklady.