Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

vyska 167
vaha 58(pol rok dozadu to bolo 53, snad to pojde dole letom)
vlasy..fuha..hmm no nafarbene na karamelovo, na tom melir blond aruzova ci cervena ci oboje ani neviem, menim to casto.

Alternativa

Tak fajn, neodchadzaj ;o). Pls, kolko mas rockov, aku vysku a aku vahu, farbu vlasov. Vies Vrr, chcem si Ta predstavit.

Alternativa

Ahoj Vrr,
tak podme sa zase trochu porozpravat, OK? Dufam, ze mi neodides od PC. v inej teme som si citala Tvoj rozhovor s jednou dievcinou. Tvoje slova ma trapia. Hoci nepatrili mne, chcem sa Ta spytat, ci naozaj problem bulimia sa ani trosku neposuva k lepsiemu. Vrr, kupila si si aspon tu knizku, co som Vam pri bulimii odporucala? Vies, Vrr, naozaj nechcem na Teba v nicom tlacit. Ak napr. tieto riadky beries ako zasahovanie do Tvojho sukromia, daj mi to vediet a ja to budem respektovat. Tie jahodky, marhulky, broskyne, atd. Ti urcite aj pri Tvojom odmietavom postoji poslem :o).

Alternativa

Ahoj Ali,
problemy s psychikou su casto sprevadzane odmietanim stravy. Moj nazor: Tvoja liecba by mala byt v spojeni psychologicka a psychiater. Neboj, su to normalni lekari :o). Povedz co najskor psychologicke, ze sa Ti nepacia Tvoje reakcie k sebe samej cez jedenie. Ci Ti nemoze odporucit psychiatricku, ktoru by si rada navstivila. Som si takmer ista, ze psychoterapia /sedenia u psychologicky/ v spojeni s dobrymi liekmi by mohli dost urychlit Tvoje uzdravenie. Je dobre, ze si veci sama definujes, to je maly ale NEVYHNUTNY KROCIK k vyzdraveniu. Ali, my sa mozeme s Tebou len rozpravat, vyliecenie je LEN V TVOJICH RUKACH. Tak sa pridaj k dievcatam bojovnickam v tejto teme a povedz si, ze aj Ty urcite boj so svojim problemom vyhras.

Alternativa

Z-uzicka nasa,
mame vsetci veeeeelku radost, si sikulka. Blahozelam aj ja. Konecne sa dobre vyspinkaj, oddychuj. A ideme dalej spolu vsetci v tejto teme.

damaxy

Zuju,keby som si vás neprečítala,čo tu píšete ani by som neverila,čo všetko tá hlava s nami dokáže robit.Ja som mala panickú poruchu spojenú s depresiou,tiež som nemohla jest a bolo mi velmi zle a cítila som to v žaludku.Zo začiatku som jedla pol rožka za den ako ked mrvíš vtáčikom.Ale prešlo to.Takže vám prajem slniečka,aby tá choroba šla kade lahšie.