Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

minetka
Ďakujem ti veľmi pekne, si milá, že to tak prežívaš so mnou :))
A to nevadí, že sa ti začiatok dňa celkom nepodaril, jednoducho to ešte stále patrí k tej hrbolatej, ale správnej ceste.. Ani ja nemám za sebou zrovna chválihodný deň.. U mňa je zas ten opačný problém, že málo jem, teda občas nechcem jesť a dnes, ešte po takej noci a v tom horku som chuť jesť veľmi nemala, tak som sa opäť nechala stiahnúť tým čertiskom, takže moja denná strava spočívala v dvoch kávach, v dvoch kubíkoch a ovocného nanuku na obed.. Ja viem, hrôza, no tiež to beriem ako súčasť tej hrbolatej cesty, no aj tak dúfam, že ma privedie k správnemu cieľu.. :)) Drž sa a ešte pekný večer, taký chladnejší, mohol by teda byť, nie?? Papa :-)

Alternativa

Vrr, nestoj si na kabliku lol. Jasne, ze v mojom veku by som za pracou uz necestovala :D. Ved som len napisala, ze nenapisem, kde byvam. A napisala som, kde som knihu kupila, takze... dufam ze sa kablik uvolnil a lolujes. Uz prcham, asi si kliknem zdravie vecer. Pa

Alternativa

Kedze je tu anonymita :D, tak Ti, Minetka, s knihkupectvom neviem poradit. Treba sa pozriet. Nebudem menovat mesto, v ktorom zijem ja, ale kupila som ju pred par tyzdnami v hlavnom meste na Obchodnej v predajni Media klubu. Chcela som vediet viac od odbornika, aby som s Vami rozumnejsie komunikovala. Ale je treba, aby ste knihu mali Vy, ak chcete zabojovat. A este drobnost - nie som dealerka autora lol

Alternativa

Vrr, mas pravdu a krasne si napisala svoje rozhodnutie. Nikto nemusi ale cakat, kym bude mat biele vlasy, hoci ich prekryva farbou a melirom /ako napr. ja-to je info pre Vrr :D/. Vsetci sa stale ucime. Hlavne "prefackanie" od zivota je sice tvrda ale dobra skola. Aj choroba je upozornenie, ze sa treba nad cimsi zamysliet. Nikto nam nepovie nad cim...Aj vy mate sancu cosi prehodnotit, zmenit. A viete, co hovoria mudre knihy z pohladu psychiky napr. o bulimii? "Clovek nevie cosi vo svojom zivote stravit, tak to dava telo takto na javo". Staci si to nestravitelne definovat, ak jeho riesenie nie je v nasich silach. Ak je, treba to vyriesit a choroba sa strati. Veru, zrejme kazdy, kto tu posobi vyrovnane, si presiel "prefackanim" zivotom v roznych podobach.
Pozrite si v teme "Som psychopat?" dnesnu analyzu od Harmonie. A po castiach sa nad napisanym zamyslime... Ostatne citat nemusite, mame kazdy dost svojich problemov, vsakze? :D.
Uf, to je horucava, co s tym? :D

minetka

Alternativa,
dakujem, nevieš, kde tú knihu zoženiem?V našich pár kníhkupectvách iste nie:-(
Vrr,
Ty musíš byť zaujímavá osoba, raz by som ťa chcela spoznať,,.ale keďže sme sa stretli práve tu, asi to nepôjde...človeku vyhovuje táto anonymita..

vrr

adonis a alternativa, s vas sala pokoj a vyrovnanost ktora prichadza s vekom a vyzretostou. adonis raz spominala, treba sa pousmiat nad tymi ktori este nevyzreli na to aby dokazali tolerovat a prijimat cisto. ja dufam ze raz budem mat okolo seba ludi ktori to dokazu a dufam ze raz to dokazem aj ja.