Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

neznama

ahojte baby,neviem na koho sa obratit,tak pisem vam.mam len 15 a uz teraz viem,ze moja vyska-158-uz nebude vatsia,prsia mi nenarastu.a moja vaha????ubohych 38 kg,a ja uz necem byt chudsia,no ked nieco zjem,co i len hriz z nejakeho rozteka mam strasne vycitky a nejaky vnutorny hlas mi vravi:,,dost!!,,ja uz takto necem zit...prosim povedzte mi de sa mam obratit

damaxy

Nikolka,je mi lúto,že ta postretol taký velký žial,aj mne sa to už stalo párkrát.Nechcem utešovat,toto vyrieši čas,ktorý nám sám tieto rany dáva.Chcem len povedat,že stále žijú vo mne v mojich spomienkach,vônach,miestach a som rada,že mi to ich pripomína.Moj ocko ked zavonia drevo tak vždy mi ho tá vôna pripomenie,Ked varím fazulovú polievku naši vedia,že máme polievku,ktorú varil starý otec na madarský sposob,potom sú to všelijaké slová,ktoré používam,spomínam na neho často na hrob nechodím,spomínam si veselo,lebo viem,že našiel pokoj a prežila som s nim 27 rokov.To mi nikto nevezme a stále je so mnou,aj ked mi nič nové nepovie,ked ho nestretnem.Jednoducho jeho cesta skončila ale moja pokračuje a nosím si ho so sebou. Som vyrovnaná s tým ,že tu nie je.

kiky

Alternativa: no neviem kde sa stala chyba ale žiadny mi nedošiel:)
Ale i tak diky za rady..jasne ani ja nákupné centrá nemusím..to nie je nič pre mňa..
diky moc

gabina

xyz:
"ale sa mi zda ze to poriadne prehanas a ze sa vyzivas v svojom utrpeni"

"mozes byt rada ze si sa nevydala a ze nie si vdova a ze necakas s nim dietatko"

"a ti hovorim ten pohreb prezijes.ked sme my prezili tak aj ty"

"a prestan konecne rumazgat a pozri sa na seba do zrkadla"

"a na co by si chcela aby sa vratil aby bol cely zivot postihnuty a povedz starala by si sa o neho alebo ho o pol roka opustila lebo by si to psychicky nezvladla."
TOTO JE ODSUDZOVANIE?
ALEBO SNAD TOTO:

"Neprikazuj, nepoucuj, nemoralizuj...poprosim Ta, vaz slova citlivejsie. Vdaka"

TAK CO? TVRDASKA A ZIVOTOM SKUSANA, NEZLOMNA XYZ?

xyz

gabina myslim ze nevies o com pises.neprezila si to tak ma neodsudzuj.viem dobre co pisem mozno to znie trocha tvrdo ale to je jedina cesta ako sa dostat nad hladinu spadnut na dno uvedomit si ho a odrazit sa od neho.kika a alternativa maju pravdu.on si tak isto nezelal zomriet a ked ho tak lubi urcitre mu dvoverovala a dala na jehoi rady a teraz by jej poradil to iste.stop tryzneniu a plakaniu lebo to nikam nevedie len sa smutok prehlbuje.chcel jej pomoct a urcite to robi aj teraz bdie nad nou snazi sa jej pomoct ale ona ho nepocuje a nevnima lebo je zaujata len svojim vlastnym smutkom.nedava mu sancu v urcitych momentoch priblitzit sa k nej aby ju povzbudil a dodal jej energiu.ked ti zomrie milovany clovek casto sa snazi odovzdat ti odkaz co este nestihol za zivota.a takto ho ani nedostane nebude ho moct vnimat az nakoniec zanikne a to je velka strata.kika aj alternativa mate pravdu v tomto.plac jej nepomoze.moja mama sa takto zoziera uz dva roky avsetci ju len lulkaju a to nie je dobre.uz si na to zvykla a ked ja k nim pridem vidim v akom je hroznom stave.uz aj ocino uznal ze je to zle ze musi s tym bojovat skor ci neskor to je jedina cesta,ina neexistuje.ver mi viem o com hovorim.teraz jej nedavame sance sa tak opustat snazia sa aj oni moju mamu podporovat nie ju lutovat.aj inym zomru pribuzni manzelia a ocovia a su na tom aj horsie ale zivot ide dalej gabina.to je to najpodstatnejsie.oni zomreli ale my sme ostali a musime bojovat dalej aby sa z nas nasi blizki v nebicku tesili lebo by si to aj oni zelali.tak ju uz prestan falosne utesovat.

Alternativa

Kikuska,
ale ak bude naozaj prsat, tak ZOO nie je najlepsi typ, ale inak tam chod. Aj botanicka je vraj pekna. Uz som davno na tychto miestach nebola, uz asi pockam na vnucata :o). No a v dazdi - ja Ti veru nejake nakupne centra neodporucim, tam ja teda nemusim.