Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

no tak to sa asi dnes zase nevyspiiiim...
ja nechapem jak sa mi to v takejto stres situacii a pri tom stravovani dari, ale dostala som moje dni:( mueee, bursko boli.
neznasam to

nikolka

baby, sa budete smiat ale ja idme spat. Normalne jak male decko o deviatej..ale ja som uz dost vela noci nespala a teraz som prave taka dost ze kludna...aj mam taky dobry pocit v sebe. tak zalahnem a spinkam. a berem aj plysaka *zahambi sa*
Tak dobru nocku a sladke snicky potom

vrr

ale stalo sa mi to uz jasne ale malokedy bo matka vzdy,vazne kazdy den nakupi kopu keksov amnami veci cize nemam v podstate dvovod. akoby to robila naschval. Inak sa mi pred chviloou stal dost trapas asi prvykrat zatial..v hale pred hajzlom bola zaschnuta ehm viete co moja..a matka ze co toje. a ja ze..uhm...mam kramy tak asi...a ona to len utrela apohoda..to ze to bolo hnede jej asi neprekazalo.

nikolka

..tak gunsaci su jedny z mojich naj...ale ani nirvana, metallica, system of a down, korn, slayer, Mr. Big a taki ne su zli...ja mam radsej take trooosku tvrdsie..

gabina

vrr:
jest jedla, ktore nam chutia a vediet, ako sa ich zbavit skor, nez z nich priberieme...
Ty si nikdy nejedla suchu struhanku, staru sunkovu salamu, tyzdnovu ryzu s nejakym blivajzom, staru horcicu na desiatich rozkoch so syrom a ktoviecim, a myslim, ze aj veci, ktore by iny smrtelnik uz davno vyhodil...to vsetko som jedla len pre pocit plneho zaludka a dalsieho zvracania. Bolo mi jdeno, co, len nech to ma potravinovy zaklad...
Baby, nejde o to jedlo, ake a kolko...ide o ten ritual:
...je mi zle alebo horsie, som nastvana, zacne ma boliet zaludok+instinktivne vyhladam jedlo, kvantum jedla, lebo tento ritual uz poznam a viem, ze ho dobre ovladam, tak preco nie? + totalne prejedanie sa, kedy pocitujeme uzasny pocit zadostucinenia a spokojnosti (co vsak vo svojej prapodstate znamena, ze konecne dokazeme nieco pekne krasne ovladat a manipulovat a to nieco je jedlo), + vyzvracanie sa (co je opat foma manipulacie) a pocit, ze nic v mojom zaludku nenecham zhnit a nic tam nebude kvasit, nie den a ani hodinu, opat prazdne utroby nas naplnaju spokojnostou + pocit totalnej prazdnoty sa meni na bezradnost, nekonecnost, ubohost, nenavist k sebe samej, ze som to opat nezvladla...
kolotoc sa kruti dalej jedna radost...
Nie jedlo ale to, ze ho tuzite ovladat a mat nad nim kontrolu, rovnako nad svojou hmotnostou a svojim telom, lebo to vam pride ako najprirodzenejsia forma kricania a vyrovnavania sa s problemami...
Ja uz radsej tresknem dverami a pocitam pre mna za mna aj do 1000, ked treba:)

vrr

Guns n Roses je celkom fajn volba:) ale taky Pink Floyd hmmm..ale to by si si to asi hodila :) No bebe keksy su predsa mnam.

nikolka

bry vecer baby:)
ja som sa usmiala! a hadajte vdaka komu? zuzulke nasej, zajtra jej musime drzat palceky..o 9:45 ma mat pohovor..
ja sa mam prave teraz v tejto chvili doost dobre, pretoze som sa premohla a po neviem kolatich dnoch som jedla. Normalne som pila cajik a k tomu cely balicek cokoladovych bebe!
No a inak tu mam pustenych Guns n´ Roses a mam na sebe jeho koselu a mam pocit ze je so mnou. A ze sa na mna usmieva..a ja sa musim usmiat pre neho..ale nestracam odvahu. rozmyslala som...a myslim ze zacnem bojovat. on by nechcel aby som kvoli nemu zas padla do takeho stavu anorexie ako pred 2 mesiacmi..