Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

pomohol psycholog tebe? myslim ze nie... a povedat to matke? tak to asi naozaj nehrozi, nenavidim ked mi vidi do zaludka, dokonca len ked sa maspytam kam idem, s kym idem, malokedy jej odpoviem...ani by som sa jej nedokazala pozriet do oci potom.

gabina

vrr:
az tehotenstvo sa nemusi tykat aj Teba (alebo niekoho ineho). Dnesnymi svojimi ocami vidim, ze som to zbytocne dlho natahovala...Kolko veci som prepasla, lebo som odmietala spolocnost a ostavala som doma zvracat...Proste zbytocne natahovanie gumy na trenkach!!!

gabina

vrr:
Psycholog? A predtym pekne od srdca spoved pred mamou? List niekomu, komu veris? Zdvihnutie telefonu a dohodnutie terminu?

vrr

ale ved mas pravdu. Ako SA to vyriesi? no samo SA to asi nevyriesi. Ja chcem ist na vysku, ale natu sa mi urcite nezadari(financie, usa je drahe..), ale nejak nema problem s ucenim alebo co vies. Ja sa vobec neucim a matura verim nebude vinimka, i ked som asi na najtazsom gympli v BA (statisticky), nemam s tym problem. Ja si zijem svoj dochodk uz teraz, mozno aj to je problem vsakze:) ale na dochodku sauz moc neda zurovat, to isto neni sranda:)

gabina

vrr:
fajn, nechcem vediet detaily o tom kde (chapes, nechcenych navodov sa zadari dost...)...
ak by o tom nieco vedel, tak by s tym nieco robil? A co doprdele Ty? Budes maturovat, co dalej? Vyska? Praca? Kym nie si na dochodku, zivot je zvycajne stres a zvladat ho a nezblaznit sa pritom je tazka lopota...
Preco si to komplikujes? Aku mas predstavu, ze sa to vyriesi? Nechce sa Ti nad tym premyslat, lebo neveris, ze by si to zvladla, nechce sa Ti zatat sa a dokrvavit pri nejakom boji o zdravie, ked si tak krasne a v klude zvrackas...Tak si len tak prezivas...
Viem, lahko sa mi hovori...

vrr

gabi jasne ze nevie, preboha ved keby niekto vedel asi by s tym nieco robil. nema to kto ako zistit, okrem mojej rodinky ale ja si davam velky pozor, som v tom takmer majster...pravdupovediac, ani to neriesim an zachode..