Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Alti, učím sa Základy klinických chorôb a anatómiu:-( Nedá sa z toho urobiť ani výcuc, musím to vedieť všetko:-( Nemôžem spať ani dnes:-( A z tých rohlíkov sa zbláznim:-(

alti

Mishka,
makaj, nerozmyslaj o blbovinkach.Teraz pocitas rohliky, ked mas pocitat rovnice, diferencialy, alebo drvit letopocty...:o) a co sa vlastne ucis? Este mas par hodin, tak ich vyuzi rozumne a potom hajecky, dobre? Uz dve noci nespat je privela.

misha

Dievčatá, veľmi vám ďakujem, ale dnes je to naozaj beznádejné. Mám toho toľko, nemám šancu:-( Neviem, čo mám robiť:-( A teraz som k tomu zožrala ešte 2 rohlíky a senný čaj. Mám výčitky, učím sa to od 16h, ale ide to veľmi pomaly:-( Zasa mám to nutkanie si ublížiť, aspoň sa rezať. Brucho sa mi úplne nafúklo:-((( Je obrovské:-( Zasa mi je do plaču. Ja už nevládzem:-( Jem, aby som sa mohla učiť, ale k čomu mi to je? K čomu mi teraz boli tie 2 rohlíky? :-((((( len priberem.

Alternativa

Kiky,
no a to bol co za klub, kruzok? Ja som si myslela, ze taky - no pre kazdeho, ze tam nemusia byt hotove talenty, taky zaujmovy. Nevadi, ponuraj sa na nete, nieco najdes take akoze pre normalnych :o). A k spanku: neviem, moja, ale je zname, ze pocuchane nervy su casto sprevadzane nespavostou. Su ludia, co vstavaju vcas, ale je treba potom skor zalahnut. Este raz napis, pls, kolko hodin spavas. Tych 7-8 hod. by si v Tvojom veku urcite mala.

kiky

Ahojte..tak bola som na tých dobových tancoch..a asi to nie je nič pre mňa.Uplne som sa tam hanbila...uprimne bola som asi najhoršia zo všetkých,vôbec mi tie kroky nešli..mne totižto nestačí len raz ukázať ale veľa krát a spomalene, lebo som antitalent..som teraz trochu smutna lebo som myslela že si nájdem koníček pre seba..a aj priateľov a teraz mám pocit že je to všetko preč..neviete mi poradiť ešte nejaké iné krúžky?Kde by boli ľudia v mojom veku?Ja naozaj nechcem byť sama...dnes som mala aj doučko z Aj a uplne rychlo mi ušiel čas a nemala som ani depky..bolo to super mať takto zaplnený program..

Alternativa:myslíš že keď sa mi skutočne zvýši váha upraví sa mi aj to moje zlé spanie?Dnes som opäť vstala okolo piatej..zajtra nejdem do školy(máme branné) a tak si dúfam oddýchnem..

Z-uzka

misha
Ahoj Miška!! Gratulujem, som rada, že ten dnešok dobre dopadol, neboj, aj ten zajtrajšok výjde :)) Musíš veriť a bude to!! Ja keď som maturovala, jednoducho som si povedala, že budú to jedničky, aj keby čo bolo, úplne som v to verila a aj sa tak stalo.. A to isté pri príjmačkach, verila som si, aj keď boli zo začiatku pochybnosti, no chcela som sa tam dostať a stalo sa!! Keď sa chce, ide všetko, len netreba strácať vieru :))
Držím ti pästičky aj na zajtrajšok, ja mám zajtra zápis, tak som zvedavá, čo ma tam čaká a neminie..
Pekný večer, hlavne zachovaj chladnú a zdvihnutú hlávku, drž sa, papa :-))