Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Alti, a tá miestnosť je výborný nápad. Len keby sem niekto dovliekol moju mamu- ktorej je to všetko ukradnuté. Raz som jej dala aj knihu, ale vôbec ju nečítala. Ale za nič ju neobviňujem. Len možno...pomoc by sa mi naozaj hodila...
Alti, a vieš čo mi mama povedala včera (teda dnes)pred spaním? Horšiu známku ako 2-ku nemôžeš dostať! To potom nechoď ani domov:-( Asi aj preto som nič nespala, lebo som nič poriadne nevedela, a jej slová mi ostali v ušiach..

misha

Ajoj Alti. Len Ti chcem povedať, že som sice preplakala celú noc, ráno, chcela som odísť z domu a vonku sa zabiť, ale....Nakoniec som sa to nejakým zázrakom naučila, spala som 40min. Dostala som 1. Zajtra mám ešte jednu skúšku, zatiaľ na ňu nič neviem, neviem, ako to stihnem do rána:-( Ale budem sa snažiť. Alti, a mne o život ide, ale to sem písať nechcem. Tak pá a ďakujem za podporu.

Alternativa

Dievcata,
verim, ze spravne pochopite zalozenie novej temy pre rodicov a nebudete to brat ako podraz z mojej strany. Viete, PPP bolestne zasahuje nielen Vas, ale aj Vasich blizkych. Mozno tiez potrebuju priestor na vyrozpravanie, na vzajomne rady. A mozno ich snaha pomost Vam nadobudne trochu iny, pre Vas viac pomocny smer. To dufam.

Alternativa

Prajem Vam fajn dni, dievcata. Vidiet, ze kmitame naplno a to je dobre, niet tolko priestoru na depky a ine blbovinky. Naplnte si dni prijemnymi aktivitami. Sladke nicnerobenie sa pri predavkovani zmeni na spustac havarovania nervov. Hladajte kurzy cudzich jazykov, zakladov ekonomiky, jogy - velmi odporucam -, ine pohybove aktivity :D. Mozno sa stretnete viacere napr. s Kiky na dobovych tancoch. V azdom pripade hladajte nove zaujmy a s tym aj novych znamych. :D :D :D :D

Alternativa

Mishka, ano, ide Ti o zivot. Ale nie na zajtrajsej skuske. Na ziadnej skuske nestoji tento svet, ver mi. Neries teraz, co bude ak... sustred sa na to, ze zajtra Ti to MUSI vyjst, ziadne co ak nie si nekoduj do hlavy. Kupila si si aspon 1 banan? Ak ano, tak si ho teraz daj a chod spat, nema to zmysel nervacit sa. A nezabudni na moju radu, ako sa zacinaju skusky s tym dychanim.

misha

Alti, mne ide zajtra o život:-(...Strašne ma bolí žalúdok ,strašné kŕče, hoci som dnes žrala jak prasa:-(

Alternativa

Myslim, ze si sem este dnes kliknes, Mishka. Pred skuskou MUSIS aspon 5 hodin odpocivat, ak aj bohvieaky spanok to nebude. Este trochu postuduj a mas vynimku, zhasiname o 24.00. Aj mne sa to hodi :o).
A ak nahodou to aj zajtra nevyjde, tak co sa stane/ Co si pipi, k voli nejakemu malickemu neuspechu zomierat na ulici? :o). Nenene, zajtra to urobis a basta.

misha

Alti, ja nič ešte poriadne neviem, naozaj nemôžem ísť spať:-(...Celé mesiace nespím, lebo sa mi nedá, a teraz, keď nechcem spať, tak ma to núti na spanie:-( Ach yo:-( Alti, alebo si mám ísť do 24h lahnúť, a potom vstať? Mohla by som to urobiť takto?