Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

??? poznas mishu? Ja ano. Nikto ju neodsudil, neponizil, len jej povedal pravdu do oci. Alebo chces aby sme jej klamali? A hyckali sa jedna na druhu? Ucim viacnasobne postihnute deti, robia v triede naschval zlost, len preto aby som si ju vsimla, ked si ju nevsimam, pridu az ku mne za katedru a doslovia ma donutia pozriet sa na nich. Jedna vec je povedat je mi zle, a robit nieco preto, druha, je mi zle, a chcem sa zabit, alebo nie ja este tyzden budem chudnut a potom zacnem zit normalne.
A inac, v mojom prvom prispevku som ziadne meno ze to flaka nespominala, upozornila som len Mishu aby zacala brat lieky, lebo si ich sama vysadila, na cosi myslim ze nemala pravo, ak sa chce liecit, antidepresiva patria k tomu.Misha sa sama ozvala ze na nu kydam, precitaj si ??? este raz moj prispevok. Ale mne nejde o to, kto ma pravdu. Chcela som povedat dievcatam ze pokial si povedia ze az odzajtra sa zacnu liecit, to zajtra nikdy nebude. Ktora uz z vyliecenych ppp sa vyliecila tym ze sa liecila az od zajtra? Kazde nove rano existuje totiz duhe zajtra, a k liecbe nikdy nedojde. Lekari mi casto vycitaju ze pomaham druhym a na seba kaslem, takze viem co hovorim.

hviezdicka999

zabludila som sem nahodou neprisla som cielene malokedy ma napadnu tieto spomienky na anorexiu,uz som ich v sebe uzavrela a prijala som to co som sa z tohoto problemu naucila.Misha ma zaujala lebo je ako som bola ja.viem ako trpi a taktiez viem ze by to tak nemuselo byt keby ju vsetci nelutovali.niekedy ma totiz napadne,ze keby ma vtedy ludia nelutovali a neobdivovali nemuselo to zajsta tak daleko............off

hviezdicka999

rozumiem ti moja viem ako to mozno vyzera ale ver mi ze slova lutosti jej nepomozu prave naopak lebo ona chce na seba upozornit.viem ze vnutorne trpi lebo to je spustacom choroby ale musi prehodnotit svoj zivot cim dlhsie zotrva v chorobe tym viac to bude boliet viem o com hovorim dostala soms a z nej sama.

???

vzdy ste si tu pomahali ale dnes tomu tak nie je. Nerozumiem co misha urobila len povedala svoje pocity ako vy ostatne!

hviezdicka999

ja co masm proti Mishe?absolutne nic je tak trochu ako ja ked som bola chora to je vsetko chapem ju ale za chorobu sa skryva ale nechce i to priznat