Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

zuju: bez preháňadiel a zvracania!!! Preháňadlá som doma nemala, a zvracať sa mi nechcelo! Bola som na to lenivá!
A tá infúzka bola kvôli niečomu inému...

avinka

presne tak..tym ze sme telo nexali hladovat,nam to vracia dvojnasobne..kazdym sustom..
misha-nie nebola,ani nechcem..a co stym mam robit?uz som dost pribrala,prejedam sa..ale stale nic,ja na to kaslem a viac pribrat nechcem.Ale niekedy ma tak pobolieva bruxo,ako kedysi...pred...tak..uvidime:)) ale dufam ze to neni nieco ine:/

misha

avinka, nepíš mi tu prosím Ťa, že si nič nejedla!

Zuju, ja som mala včera (nespomeniem si už na všetko!: krajíc chlebu, vajíčko, 2x puding, 4 jablká, zemiak, rybu, veľký tanier cestovín s omáčkou, 60 g cukríky, bebe dobré ráno, rohlík so šunkou...Zuju, už si všetko nepamätám! Tak už veríš?

misha

Organizmus nepoškodený dietami a PPP by z toho nepriberal! Ja mám tiež ten problém. Niekto mi povie, že z toho sa pribrať nedá- psychologička, ale ja z toho naozaj priberem!

avinka

ale ja na to kaslem ,dnes som zas nic nejedla.. misha,ani ja sa radsej nevazim ked citim ze som pribrala.. zuju,snad bude vsetko ok..

zuju

10.00 ovsena kaša, slivky
11.45 tvarohovo cokoladovy brumik
12.15 prazenica so salamou a varenym karfiolom, pol rozka
15.30 slepacia polievka
17.30 pol rozka s troma znacnymi rezmi salamy, tvarohovy krem so straciatelloi
kava, pohar mineralky, tri pohare dzusu, dva caje
PRECO Z TOHO PRIBERAM A NETRAVI MI

misha

zuju, niekedy možno, ale tento týždeň, na to fakt nemá žiadna z vás! Musela som sa s jedlom schovávať, aby ma doma nevideli, ako žerem!