Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

misha: vidíš každá z nás si určite myslí ako mega priberá a pritom je to stále nič...rovnako málo ako predtým...pamätám si ako si raz písala že cítiš ako si pribrala 5 kíl a keď si sa potom odvážila zistila si že si nič nepribrala..to len tá blbá hlava:)
Alti: ani dnešok nebol o nič lepší..možno aj horší..ale zase tie tance to trochu vylepšili..:)Už viem 3 tance a začali sme štvrtý..
Nebudem tu radšej písať o mojich myšlienkach lebo sú strašné..
Pekný deň

alti

Mishka, dievcata,
tato odpoved, ze neviem ako sa mam potesit, LEBO... je priklad, comu sa treba ucit vyhybat. A to nesuvisi s PPP. Je to Vas postoj k malickostiam. Viete, ze cosi by bolo fajn, mozno spravne, ALE...skusme sa ucit, ze slovko ALE nepoznam. Aj to sa da. Napr. k takej malej radosti : ak by to mohla byt masaz, mas na nu korunky a neskusis zavolat do nejakeho relax centra, tak nevies, ci nemaju okienko, kde sa zmestis prave Ty. Hodit flintu do zita pred "bojom" je to najlahsie. Ale nie najlepsie. Ked sa nas zivot zmeni na "ale" alebo "lebo" skor, ako si to premyslime, preverime, tak nic nedosiahneme. A co ma dokaze zadarmo potesit? Sadnut si na lavicku a pozerat pobehujuce dieta s mozno vynervacenou mamou, alebo psika, ktory sa tesi, ze vypadol z domu. Ved aj ja by som sa tesila :D. Nastavit tvar slniecku, zavriet oci a citit, ako ma hladka /juj, hned by som isla/, sadnut na bicykel, ist sa prejst hoci aj sama a na nic nemysliet. Alebo hladat nejaky kurz za mne prijatelnu cenu. Skusajte, podari sa a budete mat radost.

misha

Alti, to by mohlo byť fajn....Len neviem, ako sa mám potešiť...Sauna a masáž sa objednáva, aj cvičenie...Ani von nemám s kým ísť...

Alternativa

Skusme si urobit dnes nejaku radost, len tak, same sebe. Lebo s takymto "servisom" sa netreba spoliehat na inych :o). A mozeme si o tom malom poteseni tu napisat. Napr. ja planujem podvecer venovat sebe: cvicenie, sauna, masaz. Pridas sa? Pekny den.

Alternativa

:o)) Kiky :o))
Preco sa Ti dnesok nevydaril? Ale nevadi, zajtrajsok bude fajn, urcite. Kiky, toho stretnutia so psychologickou sa neboj ani ked nebolo za ten tyzden vsetko podla Tvojich a aj jej predstav. Urcite ona vsetko spravne pochopi, ved ma na to aj skolu :o) a hlavne chce Ti pomahat. Takze ziadne nervy z toho, co Ti je na osoh. Skus nepocitat tie gramy, co si pribrala alebo nepribrala. Skus si spocitat pekne chvile za ten tyzden. No a aj male neuspechy, problemiky. Ozaj a na dob. tance chodis? To sa uz ucite konkretny tanec alebo jednotlive kroky?

kiky

siska02:túto tému si vôbec nepochopila..ešte raz si prečítaj jej názov...
Nechápem prečo každý žiada mishu o rady na chudnutie. tebe to nevadí?mne by to strašne vadilo...nech si už uvedomia že takéto slová nám nepomáhajú..keď máme pribrať..:(
Dnes som nemala moc dobrý deň..dúfam že vám vyšiel...bojím sa zajtra čo mi povie psychologička..lebo priberanie mi teda nešlo..:(

alti

Siska,
toto je tema o inom, o zdravi. Ale su tu na webe informacie aj o zdravom schudnuti. Klikni si napr. BMI index ako lusk, Odkyslenie organizmu, Delena strava, atd. Len hladaj, urcite najdes.
Mirco :D,
vdaka Tebe dnes ma tato tema spravny smrnc, si zlaty.