Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

beznadej

vracanie sa spät do minulosti.... to jest..pouzivanie prehanadiel, zvracanie po kazdom jedle, a aj uzatvaranie sa do seba..ked som sa drzala tych 8 dni tak som chodila aj vo s ludmi..snazila som sa zaclenit spät do spolocnosti..ale teraz...ked ma volaju von..tak ich stale odhanam od seba..vsetkych...

kiky

Alternativa: lenže ja cítim že aj keĎ ma pohyb baví moje telo nevládze..už to nejde tak ako predtým..nemala by som tam vôbec chodiť..a neviem či kebyže nemám PPP ma vôbec napadne ísť na ten aerobic..

avinka: ja sa cítim presne tak isto..pred druhými nosím masku, že som šťastná veselá večne usmievavá, ale v skutočnosti som pravý opak..

beznádej: pre mňa ako totálne uzavretého človeka, kt. sa nikdy s ničím nezdôveroval to bolo strašne ťažké..ale nakoniec som sa k tomu dokopala a raz o druhej v noci som zobudila mamu a povedala jej to..Aj tak už mala podozrenie, len si to nechcela priznať..

avinka

kiky..a stale je to na stole..asi to zavrem do sekretara,nech to neni na ociach.. a Kiky,ako sa mas?kludne napis,radi ta vypocujeme,poradime,povzbudime:) ved sme kamosky:D ja len verim,ze to bude vsetko raz ok,depresie prejdu a budeme sa raz vsetky na svet usmievat.

Alternativa

Beznadej,
tych 8 dni je uzasnych. A ake vracanie sa spat? Ak dnes sa Ti den nevydaril, nevadi. Zajtra bude lepsie.

Alternativa

Kiky,
preco sa trapis s tym aerobikom? Ved pohyb je zdravy. Nesustreduj sa na to, ze musis pribrat a netrap sa, ze priberies. Ak si mala radost z pohybu, je to fajn. Neda sa zit podla sablony, treba sa riadit svojimi pocitmi. zacvicila si si a dobre. Mozno, ze zajtra bude svalovicka :o). Uz som Ti napisala 1 mail, este jeden pridam za chvilu.

beznadej

ako som citala viacero vasich prispevkov vsimla som si...ze sa tu uz viaceri liecite...ako ste to dokazali? zajst prvykrat za lekarom s tymto problemom?? ja mam bulimiu uz 5 rokov ale zatial som sa s tym nedokazala skoro nikomu zdoverit..ved ani nemam komu...stratila som skoror vsetkych "priatelov" ktorych som mala lebo som sa im vyhybala a tak po case ich prestalo bavit stale za mnou doliezat a vypytovat sa co mi prave je...hmm...obdivujem vas...

avinka

beznadej..ty si to napisala asi pod mojim menom ze? ;) ale neva:) kiky,aj ja som vlastne zistila ze sa pretvarujem,ze som vlastne uzavreta a osamela.ze si nasadzujem "masku".musime byt uprimnejsie a byt sami sebou,na nikoho sa nehrat.

Alternativa

Dievcata,
keby sa dalo, tak si Vas tu vsetky v momentalnej depke posadim a pohladkam, polutujem, poplacem si s Vami a potom poviem: koniec, ideme to menit tak, aby sme videli vsetko pekne okolo seba. Nemozme v zivote plakat a utapat sa v depkach. Skoda, ze sa to neda. Viem, ze Vam je tazko, beznadejne, ked sem pisete. Aj mne je tazko, kes vidim, ako vas ta rozbita psychika vdaka PPP trapi. Ale nie beznadejne. Viem velmi dobre, ze PPP sa da zdolat.