Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

beznadej

dala som si ho preto lebo sa aj tak citim...:( :( :( mam depresiu...lebo som zlyhala... chcela by som to napravit aby som bola normalna...ale po tych rokoch uz akosik prestavam vidiet vychodisko...mozno par dni som v pohode..snazim sa jest 5krat denne..ale potom je to tu opät... tie moje zachvaty...ja uz ani neviem preco vlastne zijem...myslim ze by bolo lahsie.... ani neviem co by bolo lahsie...asi nic...

Alternativa

Huhuuu, neodchadzaj. Pisem asi pomalsie ako Ty. Vies, napisat neodchadzaj, beznadej, tak to si fakt neprajem. Tak sa aspon trosku usmej a napis.

beznadej

a mna si tu nikto nevsiiima :( :( :( :( :( :( :( fnuk..zase som sama...ja uz nechcem...tak sa teda majte.. nech sa vam dari viac ako mne..pa :( fnuk

Alternativa

Kiky,
nemam zvladnutu komunikaciu cez icq a take vselico. Hoci Vrr som to slubovala. Zatial som sa k tomu nedostala. Ak nechces tu, mozme prejst na mail.

Alternativa

Dievcata,
musite to zvladnut, musite. Su to "normalne" krizy, ktorymi Vam PPP dava najavo, ze Vas nechce opustit. Tak to jej nedovolte, ved je to obrovska nicitelka.
Kikuska,
snaz sa upokojit. Uz mas za sebou krasne dlhy cas, ked si pocitila radost, usmev, pohodu. NEDAJ SI TO VZIAT. Ziaden navrat spat, tak si povedz. A zajtra bude lepsie, ver mi. vela na Teba myslim, Ty moja bojovnicka. Ak chces, napis, co dnesok tak poondialo. Ak chces. Pa

beznadej

ahojte..prosim vas..je tu niekto? prosim prosim...citim sa strasne zufala...mam bulimiu...par dni som teraz normalne jedla..vcera som ale zase spadla do toho kolotoca..zase som na dne...mam depresiu..nic sa mi nedari..prosim...budte tu dakto.. :( :(

gabina

Ja si klikam, Alti, len menej stiham...ale polepsim sa:)
Tiez sa pripajam ku gratulaciam Michaelam ale samozrejme, ze keby som to vedela, energiu poslem kazdej jednej...Pekny den, dievcata!

Alternativa

Kiky,
Tvoje myslienky ako aj ostatnych dievcat sem patria, ak mas chut ich nam tu povedat. Mozno, ze najdeme aspon dobre slovo na povzbudenie. Slovo ma casto silu pohladkania, upokojenia.
Nejako nas sem chodi pomenej. Nevadi, mozno si temu dievcata aspon kliknu. Ak tak je, tak vsetkym prijemny dnesok, blahozelam vsetkym Michaelam z tem a prajem pekny weekend.