Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

ja by som nedokazala byt uprimna k psychologicke,ved by ma vysmiala..viem ze je to jej povolanie,ale ved ju nepoznam,ako jej mam o sebe vsetko povedat a ona mi ako poradi?
preco sa uzatvaram,tvarim sa ze je vsetko ok,a pritom klamem aj samu seba..
nic neni ok,ja si myslim ze ma ludia nepochopia,nie su vsetci ako Alternativa..ludia su zli a vedia ublizit,zneuzit ..
kiky..tvoje okolie to ako prijalo ak sa mozem spytat..

kiky

avinka: ale ako môžem tú masku odhodiť?Potom by sa so mnou nik nebavil keby som stále bola smutná...musím sa nútiť do tej dobrej nálady..ja ju nechcem mať stále zlú..

Alternativa

Kiky,
je to na Tebe. A mozem Ti povedat, ze PPP nenavidim. Preco by som si s nou mala kazit prijemny cas? To si, dievcata, fakt myslite, ze PPP je moja "parketa"? Urcite nie. Mam rada zivot, viem si len tak pokecat, viem nic nehovorit a byt spokojna :o)

avinka

kiky..presne tak!ale ved nechceme aby to tak bolo,ved potom nikdy nebudeme mat ozajstnych priatelov..atd. musime tu masku odhodit,lenze ja sa bojim..
ja si uz fakt myslim ze som psychopat:))

kiky

Alternativa: odpísala som:) ešte stále sa rozhodujem naozaj neviem..ja by som rada šla..neviem ako to vymyslím..len keby sme sa aj rozprávali o ppp ja by som to asi nezvládla...vieš ja pri tom vždy plačem..

Alternativa

Ja rozumiem, co znamena "vracanie sa spat". Ale vratenie sa spat = uplynulych x rokov, ktore ste kazda zivorila. A mas za sebou 8 dni, ktore boli ine. Ved sama pises, ze si bola s kamaratmi. OK, dnesok vyzeral ako navrat. Ale bola to jednorazovka. Zajtra predsa zacnes tak, ako tych 8 dni, ked si sa usmiala. No, nemam pravdu?

beznadej

idem spinkat..nech je uz zajtra...snad zacnem odznova....majte sa zatial krasne..drzim vam tu vsetkym palce... dakujem za dnesok..velmi mi to pomohlo..tak krasne snicky..a pevne nervy...zatim papa...