Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

pisala by som viac ale som strasne unavena, kto mi chce napisat, lebona net chodim malo +421907974542@orangemail.sk, rada budem s vami v kontakte, dufam ze nam pocitac opravia coskoro

zuju

caute kocky, od rana som trcala na vyske, este k tomu chodim pat dni do prace, mam sa v podstate normalne, problemy su, ale snazim sa ich riesit, do fitka som sa alti dostala len v pondelok je toho vela, ale dufam ze naberiem pravidelnost. Pretoze bez pravidelnosti to nejde, kocky, ci v praci, ci vo volnom case ci samozrejme v jedle.

avinka

boze tak by som xcela normalne jest,nie sa len napchavat ,ja vobec neviem kedy prestat.fuu,tak toto kym mi vytravi.ako sa dnes mame?

avinka

cavtok babule:) zase som sa napchala aj kolacmi,tortou..a ako inak boli ma brusisko:):/
beznadej-je to porucha prijimania potravy..
kiky-hmm,to musi byt tazke,ale viem o com pises.

alti

kiky,
je to presne tak, PPP je jedna z najintimnejsich chorob. A Vy, dievcata, viete, preco to nechcete zverejnit. Povedzte to tomu, komu bezvyhradne doverujete a sucasne Vam vie pomoct - dobrym slovom, pohladkanim, financne. Nemyslim, ze PPP ma byt temou pri cole, cajiku alebo rodinnej oslave. Verim, ze sta ma spravne pochopili. Cize nenutte sa do zverejnenia, povedzte pravdu tomu, kto Vam vie a chce pomoct. Napr. nieco predstierat u psychologa = ziaden ucinok tohto sedenia.

kiky

avinka:z môjho okolia to vedia len moji rodičia..o to to je ťažšie že musím stále len niečo pred druhými hrať, ale nechcem aby to vedeli...nevie to ani moj brat

kacka

Ahojte
Mam kamaratku, ktora ma bulimiu. Lekari jej zatial asi velmi nepomohli. Nehovori o tomto probleme, ale viem, ze sa velmi trapi. Bojim sa o nu.Prosim, poradte mi, ako by som jej mohla pomoct, ak sa to da.