Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj dievcata,
Kiky Vam to vcera nadherne a presne napisala. Treba zacat zit. Prestante zivit v hlavkach PPP - nezaoberajte sa tym, kolko som zjedla, kolko som pribrala, kto este ma PPP. Drzte si pravidelnost v jedeni 5-6x denne, jedzte zdravu stravu a normalne mnozstva a nemusite nic kontrolovat. Pojde to pomaly, pridu aj krizy, ale bude sa to lepsit. Prajem pekny den.
Kiky,
vylet sa nekonal. Rozhodla som sa dnes nepocut budik :o). Pa

avinka

kiky,dufam aj ja:)ty si sa dostala tiez do anorexie? tak ja ti prajem nech pomalinky priberas a bola si zdrava,a nex sme zdrave fyzicky a hlavne psyxicky!:-)dobru nocku

kiky

avinka: chápem a pritom so sebou aj tak nebudeš nikdy spokojná...ja nechcem ppp..toto nie je život, ten je o inom a ja ho chcem prežiť naozaj. Nebudem už viac počúvať rady na chudnutie,nebudem viac vnímať ten hlas ktorý ma núti chudnúť.Už to tak nechcem..nebudem riešiť to ako budem vyzerať keď priberiem...nebudem sa tým zaoberať..nejako už bude a verím že oveľa lepšie než teraz

avinka

kiky,ja neviem co to je,anorexiu som mala pred rokom,ale nasledky doteraz:) vahu mam ok,aj ked sa mi nepaci.proste odvtedy neviem jest.nie ani z mojho kolia to nevie nikto,iba sestra,hambila by som sa..
a vtedy som kazdemu tvrdila ze ako zdravo chudnem (keze to bolo dost viditelne)a pod bludy a pritom som nic nejedla.ale pacila som sa sama sebe.odvtedy akoby som proste zabudla jest,bud jem vela,proste stale..potom zas akoby ocista,nejem nic a dokola..ja neviem,je to nieco asi medzi..nie bulimiu som nikdy nemala.ale priberam,takze jojo..som z toho dost na nervy,pretoze kramy stale nemam a to uz si pripadam ako gula,alebo ako sa hovori normalna postava:)
ale vrta mi v hlave myslienka aby som sa do toho pustila znova,proste akoby som musela,mala by som krajsiu postavu.ja neviem ,sestre je to jedno,ona ma toho uz plnu hlavu.ale mne to akoby neda pokoj.xapes ma?:)ja neviem preco by som xcela byt vyxrtla,asi by som sa viac pacila spolocnosti,ja neviem..je to cele chore,je to v hlave,xapes:-)

alti

Vdaka za tip. Dufam, ze si ju dievcata kupite. Ten nazov a par riadkov z knihy vyzeraju velmi prakticky. Tak ja si ju kupim :o)

alti

Lebo si trochu stresu z neho poslala daleko, daleko :o). A tak treba, hladat si to, co nam robi dobre. Pa, Kiky a pekny vecer. No, ja asi zajtra vstavam skoro, asi bude vylet smerom k Mishke, na Zahorie.

sisus

Precitajte si knihu od Lisa Beverová- Si viac než koľko vážiš, dostat ju vo vacsich knihkupectvach, napr. Svet knihy. Je velmi dobra, kazdemu odporucam,aj mne velmi pomohla.

Si viac než koľko vážiš
Lisa Beverová 185,- Sk 176,- Sk

Kliknite pre zväčšenie
Už ťa nebaví čítať knihy o najnovších dietách, brať tabletky, ktoré majú len krátkodobý účinok, a objednávať si najnovšie cvičebné pomôcky z teleshopingu? Potom patríš medzi väčšinu žien, ktoré už nevládzu byť otrokmi neustáleho chudnutia. Odváž sa veriť a táto kniha bude poslednou, ktorú potrebuješ na to, aby si skoncovala s bojom o udržanie váhy, a zbavila sa závislosti na jedle. Autorka knihy s úprimnosťou podáva mocné svedectvo o tom, ako bojovala a vyhrala svoj osobný boj s váhou. Zároveň k tejto téme ponúka mnohé oslobodzujúce pravdy a princípy. Dnešná kultúra vyžaduje od ženy, aby bola sexuálne atraktávna. Pravda však je, že znamenáš oveľa viac ako vážiš Ak si pripravená na skutočnú zmenu, natrafila si na správnu knihu.

Si viac než koľko vážiš
Lisa Beverová 185,- Sk 176,- Sk

Kliknite pre zväčšenie
Už ťa nebaví čítať knihy o najnovších dietách, brať tabletky, ktoré majú len krátkodobý účinok, a objednávať si najnovšie cvičebné pomôcky z teleshopingu? Potom patríš medzi väčšinu žien, ktoré už nevládzu byť otrokmi neustáleho chudnutia. Odváž sa veriť a táto kniha bude poslednou, ktorú potrebuješ na to, aby si skoncovala s bojom o udržanie váhy, a zbavila sa závislosti na jedle. Autorka knihy s úprimnosťou podáva mocné svedectvo o tom, ako bojovala a vyhrala svoj osobný boj s váhou. Zároveň k tejto téme ponúka mnohé oslobodzujúce pravdy a princípy. Dnešná kultúra vyžaduje od ženy, aby bola sexuálne atraktávna. Pravda však je, že znamenáš oveľa viac ako vážiš Ak si pripravená na skutočnú zmenu, natrafila si na správnu knihu.
------------------------------------
Si viac než koľko vážiš

Lisa Beverová