Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Ajojte dievčatá. Všetkých vás chcem pozdraviť a za všetko vám ďakujem. Dnes sa rozpisovať nebudem, prepáčte..Dúfam, že sa mi tu držíte, a nikto nevystrája s jedlom!!!!

misha

Milá Kikinka, všetko najlepšie k Tvojim narodeninkám, veľa zdravia, šťastia, lásky, aby sa Ti darilo a všetko sa Ti splnilo. Cmuk:-)

zuju

kiky vsetko jalepsie, nech su dni pre teba slnieckom a ked nahodou nieco nevyjde, neboj ved aj po najtazsej burke vyjde duha

Alternativa

Dievcata,
viete, cim je dnesok vynimocny? Nasa Kiky ma dnes narodeniny :o))).
Prajem Ti, Kiky, aby Ti kazdy den svietilo slniecko, aj cez mraky. Aby si sa usmievala a vedela aj plakat. Aby si mala okolo seba vela lasky, pohody a tych spravnych ludi. To bude vtedy, ked budes ZDRAVA. Bez zdravia su vsetky bohatstva sveta k nicomu. Drz pevne v svojich rukach svoje zdravie, vsetko dalsie krasne pride, urcite. A dnesok si uzi :o)))

ner.prispievatel

yo, diky moc. vies, my chlapi sme taki jednoduchsi, veci si moc nekomplikujeme, esteze mame k tomu zenske:))tak drzim palce v tom boji, stale nechapem o co tu az tak ide, mozno casom sa mi to podari...ale je mi vcelku sympaticke ako sa tu podporujete a hecujete, aj ked citat ako to niekoho uz nebavi je dost tazke. proste sa len pozrite na tento svet inac, z tej krajsej stranky, chyt niekoho za ruku, a bez sa niekem von prejst, uz je sice kosa, ale tohtorocna jesen bola nadherna, po takej prechadzke niekam sadnut, alebo o chvilu sa pobrat na vianocne trhy, co je krajsie? hlavy hlavne hore:)

sunshine

ner. prispievatel, nemas vobec za co. ja si tym este len prechadzam, zdaleka nie som za vodou. a celkom ma pobavil tvoj chlapsky pohlad na vec. zdravo pragmaticky:-))vies, ono vobec, vobec nejde o hmotnost, ale o nahlad na svet a na seba.ppp je tak komplexny problem, ze sa ho radsej nesnaz pochopit. pretoze sa pochopit neda.keby sa dal, boli bie tieto fora davno prazdne. drzim palce tej babe, aj tebe, aby sa ti svojou troskou podarilo pomoct. good luck!

ner.prispievatel

dakujem. cize az ked sa clovek dostane na dno, musi mat silu sam sa od neho odrazit, inac to proste nejde? to musi chciet neskutocne vela sil...je to taka bezmocnos, vidiet ako sa niekto nici, a nechce si nechat dohovorit..klobuk dolu ak si si tymto presla a dostala sa z toho. pre mna je to az nepochopitelne,keby som mal byt hladny tak ani nezaspim...tazko pochopit. ale najviac nerozumiem tomu, ked si mlada pekna baba vsugeruje ze je tucna, take tie vychudnute kostnate baby maju stale pocit ze musia este schudnut...baby baby, keby ste vy vedeli ze chlapom sa paci ked vas maju za co aj chytit, tak by ste prisli na to, ze ist na veceru s priatelom a poriadne si ju vychutnat je to najkrajsie rande...