Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

igris:ako sa volajú presne tie tabletky a kde sa dajú kúpiť?A to musíš brať celý život???
S tým ovocím ráno..neviem ja mám potom pocit že zjem celý svet..ja sa potrebujem ráno najesť viac...

misha

dievčatá, ja sa čudujem, že tá sviňucha PPP sa nás ešte drží, keď na ňu všetci nadávame, kričíme na ňu, ja ju napr. veľakrát vyhadzujem aj zo 6 poschodia:-)- ona je asi nesmrtelná:-( Že ju to ešte baví:-(

kiky

misha: trošku už hej..ráno som mala acidko..a aj tie kvapky si dávam..a nie je to až tak hrozné ale včera som ani spať nemohla.....teraz to zo mňa už trošku vyšlo tak sa cítim lepšie..
a ďakujem že si na mňa myslela:)

Alternativa

Ahoj dievcata,
1. Verim, ze ste si v uvode vstupu na tento web vsimli ponuku poradne Nezabudka. Napiste svoju skusenost, ked tuto ponuku na konzultaciu vyuzijete.
2. Ak mate chut, pocit, potrebu napisat o sebe a PPP, v komunite v casti "pribehy" naspodku je kontakt. Dajte zo seba von svoje pocity, nalady, niekedy napisanie svojho pribehu, opisanie svojich pocitov je tym najjednoduchsim sposobom.
Prajem pekny den vsetkym.

igris

ahoj kiky,
skusim ti popisat co mam vyskusane ja na sebe a mojich detoch, mozno si z toho nieco vyberies
nepises ake kvapky ti doktorka predpisala , ale asi nieco podobne beriem aj ja / su to tabletky lactobacllus acidophilus bez mliecneho cukru, musi to byt v ladnicke aby sa to neznehodnotilo . Na trhu je toho mnozstvo , ak mas zaujem mozem napisat konkretne/. Je to vhodne aj pri hnacke , ale aj zapche, jednoducho doda dobre bacile aby "upratali" creva.
.Proti akutnym "vetrom" je najlepsi pohyb/ prechadzka, alebo pobehat po schodoch. Moze to byt veeelmi bolestive :(, poznam.
. Upravou stravy a hlavne kombinacia jednotlivych jedal plynatost moze velmi ovplyvnit. Najvacsiu sarapatu aspon mne sposobovalo ked som zjedla ovocie s cukrom , alebo ako dezert po jedle, preto je vhodne zacat den ovocim nalacno a az za niaky cas zjest to ostatne. Cim je jedlo jednoduchejsie tym aspon mne je lepsie stravitelnejsie.
. Stres tiez nie je dobry kamarat a vie robit slusnu sarapatu
Volakde som to citala , ze ked cloveka "obchadza" choroba tak sa to prejavi na najslabsej casti tela toho jedinca. Nakolko bojujes s PPP tak crievka a zaludok nie su v dobrej kondicii.
......