Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Dobre, ze ides off, Zuju,lebo by bol tu maly vilagos >o). Mozem Ti pravdu povedat, ze ja mam svoj "vahomer", presnejsie merac mojich nalad: ked som zacala kedysi za mladi chudnut, hned mi rupali nervy. A cely zivot je o prioritach ;o), moje su jasne : zdravie, usmev co najcastejsie /ale nie taky strojeny, taky fakt/, radost z malickosti. No a jasne, ze to vsetko si prajem hlavne pre mojich doma :o), som normalna mama, no nie?

misha

Alti, ja už nevládzem toľko piť, snažím sa tie 2l denne, ale strašne ma z toho bolí brucho, včera som už myslela, že s tým seknem:-( (ale viem, že potom by bolo už po mne)...

misha

Alti, aj u jednej aj u druhej som neplatila!!! My by sme si to nemohli dovoliť:-((
Zuju,
ja som sa dnes išla len objednať, hneď si ma zobrala do parády!!!! Vôbec som na to nebola pripravená! Vŕtala, tiež nechodím rada k zubárovi:-((

zuju

alti, ked zistis kolko vazis, mozno tiez budes chciet schudnut- ha-ha-ha, idm off, ked chces alti npis mi na mobilny mail

Alternativa

Do kelu, ved sa vybodnite na tie vahy, su to len zbytocne monstra. Ja ju fakt roky nepouzivam, nepoznam moju hmotnost. Ale naco by mi taka informacia vobec bola?

Alternativa

Ano, Mishka, aspon 2x do tyzdna je sice dost financne narocne, ale akaze je cena Tvojho zdravia...To je zle, ked niet terminov. 1x za dva tyzdne je viac ako nic, ale prilis malo, vsak to vies aj Ty sama.

misha

Alti, nedarí sa jej v jedle:-(
Niki,
ja som včera večerala a o 21h som zjedla ešte krajíc chlebu so syrom, jablko, 40 keksy- dnes som sa vážila a nepribrala som ani deko!!! Takže sa neboj!!!!

misha

zuju, ja som bola dnes u zubárky, musí mi prerobiť 6 zubov- pokazili sa mi héliá- biele plomby, a musia mi chirurgicky odstrániť koreň, ktorý mi nešiel cez leto vytrhnúť, lebo je v kosti!!!! takže mám tiež radosť. A lámu sa mi zuby, so sestričkou boli také "zmätené", ževraj budem mať asi málo vápnika..Ale ja jedávam každý deň jogurt, niekedy aj jogurt a tvaroh!!!

Alti,
tá, u kt. som bola dnes vie o mne všetko, už som k nej chodila, ale vymenila som ju. A keďže k tej "svojej" už nechodím, nemôžem ostať bez odbor. pomoci, tak som zašla k tejto. Lenže ona má plné, plno detí, už do januára má plné!!!! Som teraz v takom stave, že by som potrebovala terapiu aj 2x za týždeň:-(