Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

zuju- som fakt zvedava, ze kedy sa daco taketo stane v mojej makovici. asi fakt budem muset zondit (stratit) vsetko.

zuju

gabina.w- Gabi ak tu budes chcela by som sa s tebou poradit, vcera som sa prave rozpravala s terapeutom, ze by som vellmi chcela mat dieta, ale ze mimo ineho sa ako ppp ckarka bojim tehotenstva- priberania, aby som neublizila dietatu, hovoril mi ci nepoznam nejaku matku s ppp, ktora prezila tehotenstvo, tak si ma napadla.

zuju

nikolka- to mi povedal aj terapeut vcera, ked sme preberali strasne veci pre mna, ale myslim ze na to ma kazdy, desat rokov som trucoovala, kym som nestratila pracu a pristup k detom, odtvtedy sa snazim i ked niekedy nemam chut a nevidim zmysel

zuju

nemozem ani jest vsetko ma boli na kazdej strane nieco, ked jem tak mam slzy v ociach, ale nevyuzijem to v prospech chudnutia to nie, aj keby som mala jest len mixovanu stravu

zuju

caute- kto pozna moje problemy so zubami, mam rozsiahle zapaly dasien, a par zubov vyzera zle podla RTG- aj v dosledku vracania, niekolkorocneho, chvalabohu aj preto ze uz rok nezvraciam

igris

ahojte kiky, Zuzka,avinka,mishka....- dievcata normalne z poslednych stranok vasich prispevkov vladne obrovsky optimizmus a chut bojovat , je vas radost citat :))),drzte sa