Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vikinka15

Mama mi povedala ze jej idem na nervy pretoze cely den drzim dietu a vecer sa nazerem.Aj ked ona nevie ze to co zozerem aj vyvratim.ALe nechapem preco to robim niesom vobec hhladna a ani mi to nechuti

alti

Cau Kiky,
tak ja odporkyna telky som si prave potesila dusu pohladom na Jurajka a fandim Fialke ;o. Ta cokoladka je super, aj na nervicky. Takze co treba doplnit z vitaminov, min.latok proti depke, uzkosti, stresu:
vit.B1=tiamin - aj vacsie davky
vit.B6= pyridoxin - pomaha spravnej produkcii prirodzenych antidepresivnych latok dopaminu a norepinefrinu
kyselina pantotenova - znizuje psych. napatie
vit.C - potrebny pre zvladnutie stresu
zinok - kontroluje mentalne procesy, pomaha mozgovej cinnosti
vit.E - pomaha mozgovym bunkam ziskat potrebny kyslik
magnezium /horcik/- potrebny pre nervovu cinnost, tzv. protistresovy kovovy ion
kalcium /vapnik/ - znizuje nervozitu, podporuje relaxaciu
aminokyseliny tyrozin a tryptofan

kiky

Alti: no v sobotu sme moc ani na trhoch neboli lebo moc pršalo tak sme zašli do takej čokoládovne na hlavnom námestí a dali sme si horúcu čokoládku...aj s orieškami..bolo to fajn posedenie
dnes som mala isť na toho pilatesa ale nakoniec sme nešli..sme sa s mamou zhodli že aj tak by to nemalio význam a že lepšie bude ak pojdeme v kurze pekne od začiatku postupne aby sme sa to riadne naučili aj s tým dýchaním..to je podľa mňa lepšie..

misha

Alti, dúfam, že Ti mailík dorazí!!!! Atlasu to trochu trvá:-((( A čo som "jedla" máš v mailíku:-(...Idem pozerať telku, potom do sprchy a spinkať...Maj sa peknučko, páááá páááá.

Alternativa

Vyborne, Mishka, kazdy taky dnik napr. bez prehanadiel je malym dovodom na radost. Ja hovorim, ze cely nas zivot je zlozeny z malych vyroci, malickych az malilinkych uspechov. Ale tie malicke davky radosti su to, co potrebujeme. Napr. tento Tvoj, vyborne. Inak, ziaden mail od Teba nemam.