Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

a o tom priberani si mysllim to iste,alti. presne tak,zdravo sa stravovat,pridavat ovocie,zeleninu,biele masko a podobne!
ani sa necudujem,ze sa takeho jedalnicka vela dievcat boji. ale ja som len laik :(

alti

Uz mam dalsi nick, to je dnes nejaky chaos u mna. Nerozumiem celkom, ze pri PPP sa nerespektuju Vase Bohu zial velke vedomosti, co je zdrave a co nie. Ked sa bojite zjest kusok brokolice, kuracich prs, zeleninoveho alebo ovocneho salatu, tak nerozumiem tomu pecivu. Ved ciel by nemal byt rychlo pribrat, ale zdravo pribrat. Skoda, ze tu nemame Pistu, mne teda chyba na webe.

misha

Alti, ja už idem off. Ďakujem za dobrý pokecík:-) Potom dobrú nocku, a zajtra nech Ti to v práci odsýpa:-)Pá

alt

Juj, dnes to mame vesele. A skusila si dobru mysel? Dostat v lekarni. Vies, neviem kolko skorice je v caji, ale skorica prehrieva, rozpruduje krvny obeh. Cize na noc by v Tvojom pripade nemusela byt. A vies co, daj si banan :o). Uz pocujem, ako mi hovoris, ze zajtra ;o))))

misha

Alti, u mňa sa ten jadálníček bude ešte meniť, ale je tam pečivo 2x za deň,..ináč je tam jedlo 5x denne a môžem Ti povedať, že mám z neho strach..tiež je tam teplé jedlo, dezerty! atď.!

alt

Mishka, rozpravam sa s Tebou celkom uvolnene, to predsa nie je o povahe ani jednej z nas. Je fajn, ze ho mas. Podla mna si uvedom, co Ti napisala, ake su to kombinacie, v akych casovych intervaloch. A fakt je tam tak hodne peciva, ako tu niektore dievcata uz pisali?

misha

Alti, a máš pravdu aj v tomto..je to stále sa zaoberanie jedlom. Najlepšie by asi bolo neriešiť to...lenže..ja ho teraz asi potrebujem...