Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forever?

alti: dakujem, pisala som potom aj specialne tebe na ICQ..ale teda, ocividne ti blbne..:) majte sa pekne kocky..ja som vam nasla take dobre vianocne pesnicky a..rozmyslam, vyvijam naozaj velky brainstorming na to, ktora cesta je najefektivnejsia pri jazde do mesta po kupu trdelniku..:)

Alternativa

Fe /Forever?/,
vdaka Ti za tento krasny vecer, netreba k Tvojim slovam viac dodavat, len miliony smajlikov. Takze su Tvoje :o)))))))))))))))))))))))))))))).
Mam nejake nejasnosti okolo ICQ. Vies mi pls poradit? Najdem cas a temu, ked som o ICQ pisala.

forever?

ahoj! zdravim vas! po dlhom, dlhom case som sa tu objavila, pretoze..myslim, ze pomaly ale isto, uz do tejto "komunity" prestavam patrit. zacinam svoj zivot prezivat tak, ako som ho doteraz prezivat nemohla. zacinam nachadzat stastie a usmev, zacinam sa tesit z mojho okolia, z toho, co sa okolo mna deje. zacinam si vychutnavat kazdu milisekundu mojho bytia. kazdym dnom mi moju tvar viac a viac krasli usmev, ktory uz nie je tym "namalovanym" ako kedysi, k tomu usmevu sa pridava aj usmev vychadzajuci z toho najhlbsieho vnutra a ziari mi z oci.
a najkrajsie na tom je to, ze som volna. poznate to? ten pocit? ked mozte robit vsetko, naozaj vsetko, co chcete? ked ste volni sami v sebe? ked sa nebojite samich seba?
ako sa mi to podarilo? to neviem... nebolo to odrazu, bolo to pomaly, po malych vyhrach s kazdodennym bojom so samymsebou. ano, znie to ako fraza, ktoru pravdepodobne pocuvate dennodenne, ale..inak to nie je. je potrebne vazit si den. vazit si kazdy okamih. a co je najdolezitejsie, nebat sa vyhladat pomoc. zakricat. ale nie potichu, dorazne! taktiez je dolezite obklopovat sa stastnymi ludmi. ludmi, ktori maju ciele, ktori vas mozu posuvat dopredu. pretoze, ci chcete alebo nie, ppp vas prinuti stagnovat. a toto je to, co mi choroba vzala. vzala mi moznost byt teraz niekde inde, mozno na celkom inej urovni, vzala mi chvile, ktore som mohla prezit s priatelmi a hlavne, vzala mi detstvo. to mi uz nic nevrati spat. nic mi nevrati spat tie potoky slz a bolest, ktoru som prezila.
mozno sa vam zda zivot strasne zly a nespravodlivy, mate depresiu, vsetko je cierne a chladne a v svojom zivote nevidite ani jedinky svetly bod..znie to neuveritelne, ale moze to byt ine.
treba len chciet.
ppp je nieco, co sme si vytvorili preto, aby nas chranilo pred skutocnym svetom. je to idylicky svet, v ktorom neexistuje NEPREDVIDATELNE SITUACIE. pretoze tie su tym, coho sa bojime. a takto..takto sa snazime s nimi manipulovat. pretoze v nasom DOKONALOM svete si pripustime len bolest, ktora pochadza od nas, ktoru dokazeme ovladat. dokazeme klamat, podvadzat a sme stastni, ze nam vsetko vychadza.
vsetko? naoazaj vsetko?
spocitajte si kolkokrat ste neboli na akcii s vasimi kamaratmi, kolkokrat ste radsej zostali doma, na miesto toho, aby ste sli na kofolu, ktora ma TOLKO kalorii? kolkokrat ste nesli von preto, lebo vase brucho bolo PRILIS velke?
myslite, ze sa na to niekto pozera? ze na tom niekomu zalezi? ze na tom zalezi niekomu z vasich kamaratov? nie. nezalezi. viete na com im skutocne zalezi? na tom, aby svjich kamaratov nemuseli vidiet chradnut, nemuseli ich vidiet trapit sa. vidia to. skutocni priatelia to vydia hned. a nezalezi na tom, ako velmi im klamete v tom, co ste uz zjedli, ako si zakryvate rukavmi dorezane ruky, ako si pre istotu zoberiete ponukany cukrik, len aby vas nemohli odhalit. nie, nie. pre nimi sa neukrijete. klamete len samych seba.
budu vianoce, tak..skuste..len to skuste byt s ludmi, byt s niekym na kom vam naozaj zalezi a nehovorte, ze nik taky neexistuje. skuste si vyjst na prechadzku, urobit si caj, pustis si koledy... ja..som stastna.
petka
LW: 169/44
CW: 176/59

a ospravedlnujem sa gramaticku stranku veci..:) ved to poznate, co s clovekom dokaze narobit pocitacova klavesnica a hektika pisania

avinka

Ahojky.Dakujem za odpovede:) A ja Vam uz takto predcasne prajem krásne Vianoce a Vianocne sviatky!Prezite ich v prijemnej atmosfere spolu s rodinkou,v pohode a v prijemnej atmosfere.Ja sa uz tak Tesim na rozpravky!!!:))A na tu peknu vianocnu atmošku,ked stromcek blika,a tie vone kapustnice,rybky..rozpravky..ulice krasne vysvietene ozdobene..uz len ten sniezik chyba,snad sa dockame.A dievky drzte sa!

minnetka

Ach Zuju, viem, ako Ti je, mala som kedysi zápaly,ale po čase prešli,ale Tebe to trvá už dlho:-( Súcítim s Tebou, nezaberajú ani tabletky proti bolesti? čo Ti povedal zubár? Ved nejako sa Ti musí dať pomôcť, dočerta, na to sú zubári!!

sunny20

no ja sa tiez pokusim pridat, aj ked tazkosti mam uz teraz, ked mi zacalo skuskove a zrazu som doma, s tou kopou jedla.. ale co, sak na vianoce tu so mnou aspom bude aj rodina a ked mam spolocnost tak to vsetko ide nejak lahsie. normalne ste vo mne prebudili vianocneho ducha:)
uz pocujem rolnicky:))

thesiamee

pridavam sa:)a spravim vsetko preto nech su vianoce u nas doma a aj v mojej dusi nadherne, pokojne a plne pohody. A nie ako tie posledne, ked som prisla na priepustku z nemocnice a pred vsetkymi som sa prezrala a nikto nevedel co ma robit a ja som zufala nemala ist kam vracat...

alti

Ahoj dievcata,
veru aj mna ten kopec jedla, co "hrozi", nervaci. Mna z dovodu, ze som hlavna zasobovacka a kucharka :o). Pripajam sa k Tebe, Kiky a budem sa snazit z Vianoc vychutnat to krasne - vsetci budeme spolu a to nielen pri stedrovecernom stole, rano pospime, bude zniet vianocne CD, tradicne rozpravky. No a prechadzky, ktore normalne su len take rychlovky. Cize jedlo nebude vobec dolezite, ani pre Vas a ani pre mna. Tak co, pridate sa aj Vy ku Kiky?