Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

zabudla som napísať, že mamka si to urobila sama- ale myslela som tie okná:-))
Babenky, naliala som vám čajík, takže prídte si to vypiť:-)
Iriska, a čo dobré si dnes varila?

iris.

ak sa pytate aj mna,tak ja som dnes iba varila a bola povybavovat na uradoch...a tiez s kamaratkami. a teraz idem spat,lebo som poriadne znicena.

alti

OK, ved som ine necakala, lebo Ty cloveka dost casto okamzite zrusis :o). Skus, Mishka, pocuvat ludi okolo Teba, nezamietaj hned vsetko. Ale je fajn, ze ten kontakt "nepadol'.Tak sa pusti do toho, aby sa zmenil co najskor na realny. Vies, Mishka, cas fakt pracuje proti Tebe, Tvojmu zdraviu. Je to tvrde, ale ja sa tu pri Vas nechcem na nic hrat. Otvor oci, moja zlata, vela ludom na Tebe zalezi.

misha

Alti, tá dr. mi ešte nedala vedieť- tá, ktorá má známu tú dr., ku kt. by som mohla ísť, je to len 30km. Zajtra jej skusím napísať..A ísť za tým dr.? To nie:-(..

alti

Tak ja som dnes mala volno, trochu som santila s upratovanim a potom som sa venovala mojim konickom /nie zivym :o)/. Do kelu, tych okien mame nejako vela. No a zajtra pracujem, takze dnes som mala sobotu.

misha

Alti, máš pravdu, možno naberem cez víkend trochu síl..A ja si vždy berem všetko moc k srdcu:-ä
Iriska,
ajooooj...Mailík som ešte nenapísala:-( Bude moc divné, keď Ti poviem, že ráno idem do práce, z práce prídem až okolo 18h (pretože som ešte napr. v meste, alebo u babky na chvíľku, stále niečo),a keď prídem domov, som rada, že sedím?:-(( A keď som na nete, tak si len čítam:-(...A ako si sa mala dnes ty?

alti

Zrejme tych pomocnych ruk vela nemas, Mishka, tak si musis pomoct sama. Napadlo ma, co keby si zasla za osetrujucim lekarom, kde si bola teraz hospitalizovana a spytala sa, ci Ti nevie dat kontakt? Ale vsetko je to o peniazoch, takze ten rozhovor s mamou je podla mna nevyhnutny.