Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

ja som sa rozhodla že si Vianoce užijem...ano to jedlo bude ťažká prekážka ale predsa si ich nedám pokaziť..Vianoce mam najradšej...je to krásny čas a aj keď budem celé prázdniny sama..lebo rodičia budú musieť ísť do práce a kamošky majú dovolenky zvládnem to..a vykašlem sa na všetky starosti kvôli čokoládam a tak..

aeryn_sun

ahojte...myslím, že každá z nás sa bojí toho vianočného jedla, hlavne zákuskov a čokolád. Ja osobne sa bojím, že keď neodolám, že sa nimi prejem a potom...A keď ich náhodou nevyvraciam tak priberiem a toho sa bojím ešte viac, lebo aj keby mi to prospelo, a viem, že by som mala niečo nabrať, pri pohľade do zrkadla ma zase môže pochytiť túžba chudnúť. To by bolo hrozné. Takže budem si držať palce, ale hlavne ich budem držať vám aby ste si sviatky užili a nie sa len strachovali...:))

misha

Ajoj, kiky. Ak nájdem Tvoj mailík, tak Ti to napíšem do mailíku..ale..ty sa podľa neho určite neriaď, pretože ten jedálníček nie je ešte hotový! Hoci ja mám iný pocit:-(

Babenky, ako trávite nedeľu? Ako sa cítite?
My sme boli s mamkou ráno v meste, pred chvíľou sme sa vrátili. Chcela som si kúpiť nejaký rolák, ale žiadny pekný som nevidela, tak som si nakoniec kúpila šálu:-) Rolák pôjdem kúpiť do Čiech. Tiež sme zháňali vianočný darček pre babku- nový CD prehrávač, ale aj ten pôjdeme nakoniec kúpiť do Čiech...Ináč nič dnes v pláne už asi nemám..škoda, že už nemám vďaka PPP kamarátov, išla by som sa niekde zabaviť, s niekym sa porozprávať:-(
Už pečiete??? Nebojíte sa tých sladkostí- zákuskov, chipsov atď.?:-(( Či som sama s tým strachom?:-(

kiky

misha: nemohla by si mi opísať aspoň jeden deň z toho jedálnička?že ako to asi má vyzerať???len ak chceš samozrejme..možeš buď sem alebo na mail

iris.

...a keby nabehli na taku oddelenu alebo zdravo lahku stravu,tak by boli krasne,zdrave a spokojne!
nevidela som ich jedalnicek...raz som nieco citala od mishi,tu na niektorej teme,ale neviem...hovorim si,ze snad ti dietologovia vedia o com hovoria.

alti

Vies, Iriska, je to presne tak. Este sme zabudli na cerealie. Ja ked si citam, ako dievcata hryzkaju vselijake coko tycinky, tak sa nestiham divit. A jasne, ze potom maju z toho vsetkeho hajzlovy efekt.