Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Tazko cez PC povedat, kde je pricina Tvojej bolesti, Mishka. Nase ruky tak nejak intuitivne idu na nejake miesto pri bolesti. Napr. ak je to od krcnej chrbtice, tak si masiruj pod lebecnou kostou smerom od stredu krku do stran. Alebo jemne kruzky prstami na sluchach. Jedla si, pila si? Skus bez ibalginu zaspat. Ak to nepojde, tak skus napr. paralen, je menej tazky na zaludok ako brufenove lieky. A lahni si v klude, dychaj z hlboka, skus zaspat. rano bude lepsie. Mail zatial nemam. Dobru noc.

misha

Alti, a nemáš nejakú radu, čo pomáha proti boleste hlavy- silnej? Mám si dať už radšej Ibalgin, alebo existuje aj niečo iné na "pomoc"?

misha

Ajoj, Alti. Práve som prišla k PC, boli sme v Čechách nakupovať. Svoje pocity sem písať nemôžem, ale napíšem Ti to radšej teraz na pár viet do mailíku, dobre? :-((

forever?

alti, je to bezplatne a aj bude. platit sa vsak neskor bude za vytvorenie si toho animovaneho obrazka, ktory ma znazornovat tvoju tvaricku.
odpocuvaniu a viru by si sa bat nemala. avsak, odporucam ti nepreberat spravy od ludi, u ktorych nemas zistenu totoznost. preto by bolo dobre, keby si sa s dievcatami dohodla na tom, ze ti sem vopred zadaju svoju prezyvku, alebo aspon cast z nej, aby si vedela, ze ti pisu oni a mohla si ich autorizovat bez obavy prijatia vyrusu.