Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misqua

Ahojte vsetci na tejto stranke. Viem ze mate problemy s primom potravy a preto, ze je to dost zavazna tema, rozhodli sme sa urobit o tom projekt do skoly. Konkretnejsie, zameriavame sa na anorexiu a snazime sa nejako odstranit pro-ana stranky z webu (pro-ana stranky propaguju anorexiu ako druh zivotneho stylu). Chceli by sme vyhladat nejaku osobu, ktora mala alebo ma anorexiu a snazi sa vyliecit, ktora by nam nieco porozpravala o tejto chorobe z ineho ako z lekarskeho hladiska... Mozno vam to pripada cudne, ale je to realny projekt a ja by som odcenila keby sa nam niekto ozve. Najlepsie by bolo z Prievidze alebo blizkeho okloia... Alebo nam svoje nazory, prispevky, pribehy alebo hociake info. posielajte mailom (ak chcete zostat anonymni) na mifa-fifa@azet.sk Dakujem.

f

forever: ok, som spat. poznam, samozrejme, ze poznam stranky s proanou, ale betka ma velku pravdu v tom, ze pod vplyvom proany sa z choroby nedostanes.
misqua, ak si to ty, co tam dal ten mail, tak som ti napisala, mozeme sa kontaktovat. som PD
vies, ono je sice pekne, ze chcete robit kampat o ane, ale pocitaj s tym, ze to ludia aj tak nepochopia. nikto, nikto, kto to nezazil, to nikdy nepochopi.

loren

betka20: dakujem, som rada, ze si napisala, robim s misquou tiez ten projekt, a boli by sme velmi rady, keby ste nam pomohli, nam , a aj mnohym inym ludom

misqua

My vlastne nevieme nic o tom, co si myslia dievcata s anorexiou. Preco tuto chorobu nezvladaju? Preco s nou zacali? Pravdupovediac, nikdy to nechcem zazit na vlastnej kozi...