Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

el.vi

Caute :o)
dlhsie som sa tu neukazala, mam len taku otazocku, na ktoru asi viem odpoved len to potrebujem pocut z inych stran...
Preco dokazem odpustat, byt tolerantna a velkodusna ku vsetkym ostatnym len nie k vlastnej rodine?

loren

viete co, velmi vas tu obdivujem, ste velmi odvazne ak ste dokazali zvitazit nad sebou samymi. Velmi si takychto ludi vazim, ludi, ktory nemaju strach a su odhodlany bojovat. Bojovat, kym nezvitazia.Preto sme sa rozhodli urobit tento projekt, ktorym by sme chceli mlade dievcata nielen varovat, ale im aj ukazat, ze existuje aj ina cesta... Cesta, ktoru kracate prave vy.Velmi by sme ocenili, keby sa nam rozhodnete pomoct. Kontakt: 3lili5@azet.sk

misqua

Ahojte vsetci na tejto stranke. Viem ze mate problemy s primom potravy a preto, ze je to dost zavazna tema, rozhodli sme sa urobit o tom projekt do skoly. Konkretnejsie, zameriavame sa na anorexiu a snazime sa nejako odstranit pro-ana stranky z webu (pro-ana stranky propaguju anorexiu ako druh zivotneho stylu). Chceli by sme vyhladat nejaku osobu, ktora mala alebo ma anorexiu a snazi sa vyliecit, ktora by nam nieco porozpravala o tejto chorobe z ineho ako z lekarskeho hladiska... Mozno vam to pripada cudne, ale je to realny projekt a ja by som ocenila keby sa nam niekto ozve. Najlepsie by bolo z Prievidze alebo blizkeho okloia... Alebo nam svoje nazory, prispevky, pribehy alebo hociake info. posielajte mailom (ak chcete zostat anonymni) na mifa-fifa@azet.sk Dakujem.

Alternativa

Aaale, moja zlata, to si preco navravas? Bud zacnes pracovat sama na sebe, alebo Ta taketo myslienky celkom pohltia.