Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zmätená

Betka, naši o mojom probléme vedia, ale doma to nerozoberáme. A prepadla by som sa hanbou, keby som ich musela prosiť, aby dali všetko jedlo preč, že mi to vadí:(

betka20

znatena: a povedala si im to?? rodicia si to nechccu priznat oni iba tusia povedz im to.Ja uz tyzden neracala mama kolace dala do izby nemam ich na ociach.Nemyslim na jedlo citam knihu upratujem som pri pocitaci alebo pocuvam hudbu cvicim.Nemam na jedlo cas.Prvej som tiez ked som vstala tak som hned myslela na jedlo najedla som sa a potom to vyratila.Ale teraz mi pomohli prave tu.Vdacim za to iris a ostatnym.DAKUJEM.Nasla som si cinnost ktora ma zamestnava.Jem pravidelne a dari sa mi

zmätená

Nechcem z anorexie bulímiu, nechcem:((( Celé hrdlo ma z toho bolí. "Snažím sa" to dávať von, som ako v tranze, v mojej hlave len jedlo, vracanie, spanie, jedlo, vracanie, rezanie sa žiletkou.....stále dokolečka. Nič iné v hlave nemám, som "mimo". Neviem, čo mám robiť, ako sa to mohlo tak prevrátiť. Min. týždeň som ešte nejedla a teraz?:( Je mi zle:( Zobudím sa, všade samé koláče, už nevládzem, nevládzem s tým jedlom žiť:( A naši na mňa kašlú, neuvedomujú sa, že som chorá?:(

iris.

betka,fakt nemam ani potuchy.ani tipnut si nemozem,lebo ja si vzdy a vo vsetkom tipnem zle!!! este aj v odhade varenia mi to niky nevijde a vzdy mi vsetko prihori :((((((
ale vyskusaj,a uvidis. moze to byt dobre,hlavne je tam aj ovocie aj zelenina. a varene - tu rybu prestiedaj so zemiakmi, dalsi den s ryzou, cestoviny, kuracinka...najlepsie nedomiesat v jednom chode vsetko mozne: kompot,ryza,maso,kolac...katastrofa.
a už si zacala?
pocuj, nemali by sme spat? este nam bude skvrcat v zaludku :)))

iris.

este musim odkaz pre misku:
mishi!!!!!
dnes si chcela popisat. tak napis zajtra,ako sa mas. bola som dnes zvedava,ako to dopadlo v praci a s tou lekarkou!!!
ozvi sa mi :)))

iris.

fuuha,tak to ti nepoviem,kolko schudnes.este som tak nejedla. a ani ti to asi nepovie nikto iny.lebo to zavisi aj od organizmu, aj od toho co a kolko jedavas teraz. vyzera to zdravo. a o ktorych hodinach budes tieto chody mat?