Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

betka,to ze zomrel mozes teraz vyuzit len na to, aby si si uvedomila, aky je zivot krehky,a preto ho musime vyuzit najlepsie ako sa da. preto sa musime mat radi,lebo potom sa uz nebudeme.vychutnat kazdy krasny vychod slnka,lebo je tu,aby nas potesil..kazdy dazd,lebo nas osviezuje a kvety,su tu aby potesili nase oci...to krasne si treba vsimat,lebo je tu aj zle, ale od nas zalezi,co vidime,na co sa zameriavame. otoc sa smerom k slnku (priatelom, konickom...)a tiene padnu za teba. betka, tie tiene budu,ale nebudes ich vidiet,nebudes ich vnimat a nebudu ovplyvnovat tvoj zivot tak,ako by to robili,keby si sa otocila k nim.
clovek sa ten postoj musi naucit, lebo niektory sa stale otacame za seba,a potom vidime len to zle. a ako moze clovek,ktory sa stale pozera za seba kracat v pred?? skus to. to sa ani neda, prinaj.. by si prepadla. nikdy by si nesla ani nedosla k svojmu cielu. minulost nezmenis, mozes si z nej len vybrat ponaucenie a vyuzit ho na svojej ceste, betka. obaja by chceli,aby si bola stastna a isla vpred.tak to urob,moja. netrap sa tym,co sa stalo a neodstane,aj keby si sa tym zaoberala 10 hodin denne. stanov si male ciele,na ktore sa zamerias na ceste za svojim velkym cielom. a pozeraj na ne.

betka20

nie nik kazdy mi hovori ze to nieje moja vina.Mala som s vsetkych najviac s nou o nom.po smrti asi 4 a potom to uz bolo menej za dva roky sa mi snival asi 9 krat.

iris.

vobec si nemala zomriet ty, ked si tu, betka.ani za nic nemozes.vsetko su nahody a nepredvidane udalosti,co nas postihuju. dva roky...odvtedy sa nemas rada? bola si sa porozpravat o svojich pocitoch s nejakou psychologickou? teraz myslim o tej strate? obvinuje ta snad niekto, ze si mala byt na jeho mieste ty??

betka20

nie iriska ja to dusim v sebe uz dva roky. Ale dnes to je kriticke stratila som pre 2 rokmi brata a krstneho no mala som namiesto brata zomrit ja pretoe nenevidim zivot a seba