Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

mishi: aj ty sa s nou potrebujes nutne porozpravat? :) ak chces..tak sa mozes vyrozpravat aj mne, ak by ti to pomohlo...

gabina

baby, vydržať...
Nový začiatok alebo dajaké predsavzatia 1. januára sú podľa mňa blbosť. Treba si ich dávať vtedy, keď tušíme, že je nám lepšie, keď cítime silu, akú predtým nie. Začať s niečím alebo niekým bojovať sa dá stále. Nech je deň, aký chce...Skúšajte, neprestávajte...Do toho...

Alternativa

A este cosi k tej "dokonalosti". Nebojte sa, dievcata, byt uplne normalne mlade babenky, okolie Vas bude mat rado aj tak. Ved aj Vy predsa mate radi, mozno milujete celkom obycajnych ludi okolo seba. Je tak?

Alternativa

Kiky,
tie sily sa zidu, ale podla mna Ty stale bojujes, tvrdo makas, kopes prec tu hnusobu PPP. A je to na Tebe vidiet, naozaj :o).
Minnetka, ak mas uz 18 rokov prec, tak o svojej chorobe matke nemusis hovorit, hoci...mama by mala byt ta najblizsia, najviac chapajuca svoje hoci aj dospele dieta. No, nie vzdy to tak je. Tak tych, o ktorych sa nemozes opriet, jednoducho vynechaj. a The... ma uplnu pravdu. Kto z nas je dokonaly, perfektny? A hrat sa na takeho je velmi nezdrave.

kiky

Aj ja vám želám krásny rok 2007..u mňa nezačal najlepšie,problémy v rodine sú..ale cítim sa lepšie než včera..Včera večer som na internete našla videá o A a B...baby bolo to strašné...tak nechcem dopadnúť..znova som dostala sily a idem na boj..držte mi palce..

nena

VIEM AKE TO JE BIT TAKTO CHORY........MOJA MAMA KED MA CAKALA PRIBRALA PRI MNE 45KG..NO ONA BEHOM 3 MESIACOV ICH DALA DOLE...VSETCI JU OBDIVOVALI AKO VELMI SHCHUDLA ...O NIKTO NEVEDEL ZE JE CHORA SICE UZ PRESLO 16 ROKOV MOJA MAMINA JE NATOM UZ LEPSIE NO SENTAM SA STANE ZE SA ZRAZU CITI MENEJCENNA A ZECNE VRACAT JE TO PREMNA TASKE KED JU MUSIM POCUT AK TO ROBI.......TREBA POMOC LUDOM A DAT IM VELKU OPORU......NEPOZERAT NATO AKY JE CLOVEK TLSTY VED CHUDNUT SA SADA AJ PRIRODZENOV CESTOV.........ZELAM ABY BOLO CO NAJMENEJ PRIPADOV S TAKIMI TO CHOROBAMI NO NAJLEPSIE ZIADNA.

thesiamee

minnetka: a na to aby sme nieco ziskali, musime vzdy nieco obetovat. co tak sa vzdat trochu svojej dokonalosti a najst porozumenie a pomoc?

thesiamee

minnetka: posielam velikamske, pevne a silne objatie. je strasne dolezite mat vo svojej blizkosti niekoho blizkeho, kto ti bude pomahat. tak skus pohladat. a ved za psychologom mozes ist aj sama a mama o tom vobec nemusi vediet. a mozno sa v tvojom priatelovi najdu netusene schopnosti... ja ta tazko zachranim cez internet, ale budem ti pomahat ako budem moct...