Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ESTERA

mozem sa spytat ci niekto z vas neviem o kolkej je tu v poradni nejaky psycholog,bo teraz je tu napisane ze je to pozastavene.

estera

ahojte vsetky baby ktore sem pisete,rada by som sa zapojila do vasej debaty pretoze mam nejake tie skusenosti s poruchami prijmu potravy.

WEJA

bulimicka: ak si z ba alebo jej okolia, pridi k nam na skupinku v Lige za dusevne zdravie. Nesuhlasim s tebou, ze ta to posilni ak to budes zvladat sama. Mam s tym skusenost a viem, ze skor som sa v tom o to viac motala. Ked som vyhladala pomoc, islo to skoro ako po masle:) skus to inak..hm:)? ..Moja rada..

bulimicka

mo,presne tak.aj ja som na to sama.Neviem ci je to dobre,vies,mozno nas to posilni,ked to zvladneme celkom same.Ale je to strasne tazke.Ja som bola uz aj na lieceni v BA,ale nejak mi to tam nepomohlo.

mo

bulimicka.ja mam prestne to iste co ty...je to velmi tazke,kazdy den zacinam odznova no vzdy to pokaslem.chcem jest normalne ranajky obed vecera...potrebujes pomoct no nikto ti nepomoze,len ty sama jedina...ja by som strasne potrebovala podporu no som na to sama samucicka.ale stale sa nevzdavam:)

bulimicka

mam bulimiu a chcela by som sa nieco spytat niekoho,kto sa z toho dostal.lebo ja to neviem:( prosim,velmi prosim o radu. dakujem

timka

ahoj misi. vcera som ti pisala na ICQ. akoby som sa chcela aj ja naucit jest normalne. aj ked cez den pomerne pravidelne jem a dostatočne, aj tak sa vecer prejem, proste chytim zachvat. a uz si pripadam ako psychopat. vcera som si uplne donicila kozu na bruchu a ani som pri tom depresivnom destruktivnom zachvate nacitila bolest. az teraz ma to boli. som total nenormalna a zrela na psychiatriu. a to vsetko len kvoli jedlu a vahe. za 2 mesiace som pribrala 6 kg. a to som ani nejak extra nejedla len same nizkokal jedla. pomooooooooooooc

misha

Ajoj, Alti. Už mi je dnes dobre. Včera som si vybila na psychologičke dosť zlosť:-(, čo ma dnes veľmi mrzí, aj som sa jej osobne dnes ospravedlnila- a ona normálne povedala, že som nebola vôbec hnusná:) Asi je zvyknutá:) Fungujeme totiž spolu aj cez mailíky- každý deň. A včera som mala nejakú krízu:-( Proste ona ma núti jesť už 6x denne a mne to "nejde". Išlo by to, ale problém je, že nechcem pribrať:-( Tak som jej vypisovala, že chce, aby som bola tučná, plakala som.....cítila som "nepochopenie" z jej strany, ale aj z mojej strany takú bezmocnosť, že ja jesť chcem, ale bojím sa...a tiež mávam chuť sa prejesť a s týmto bojujem, aby som to neurobila...lenže to potom nejem radšej nič, lebo sa bojím, že sa rozjem:-( Kolotoč. A ako sa máš ty?
Ako sa máte babenky ostatné?