Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forev.

dakujem alti, budem sa tesit. najdem si nejake kludne a tiche miestecko na jeden telefonat. dobru noc.
a prestan stale s tou vekovou skupinou, prosim ta! :)

Alternativa

Tak ja kmitam ako takmer vzdy od 6.00 a ze istej vekovej skupine je dobre, nema co robit, ha, ha. Bol super den, mnohe z toho, co som chcela, mi vysla. a mnohe nie...no a co, aj zajtra svitne dnik. Zelam Ti, aby bol fajn, lebo predsa taky ho budes chciet mat :D. Vies, Forev., tiez len casom a niekolkymi "padmi na hubu" som prisla na to, ze clovek nesmie zostat necinny. Ale Ty to vies :D. Takze zajtra sa do zrkadla usmejeme a tak to bude cely den. A plati ten refren od Helenky Vondrackovej "Kdyz zabloudis, tak zavolej", vzdy je na koho sa obratit :D. Pa a pekne snicky, zajtra si to dopovieme :D

forev.

osud:))
mozme pokecat, jasne. rano sice vstavam, idem do prace, ale vsetko zvladam.
ach, to bol den. cely som ho prespala, vecer sme sli do mesta, fajn:) akurat sa zajtra trochu bojim, ako trafim tam, kde robim:)
co ty? ako si sa mala?

Alternativa

Tak my sme na nejakej jednej vln. dlzke :D. Aj ja som urobila len maly klik a mozeme porecnit. Alebo pekne snicky?

forev.

ahoj, naozaj konecne nejake povzbudive slova! len tak dalej, treba vydrzat a nezblaznit sa:)
ahoj alti!
to som rada, ze ta tu vidim, isla som uz spat, ale nahodou som sa sem klikla. tak ta zdravim, ahoj a ak ides uz spinkat, tak dobru noc:)

mo

ahojte babenky.musim sa pochvalit...takmer 3tyzdne sa mi dari jedavam 3x denne,chodim behavat a citim sa skvelo...zalezi mi na sebe a mojom zdravi a budem bojovat az dokonca.tak sa nevzdavajte a bojujte...:))

zuju

ahojte odchadzam prave na duchovne cvicienia k jezuitom, a hrozne sa bojim spolocneho stravovania s mnozstvom ludi, pricom nevarim ani nezasahujem do jedla ja. Drzte mi prsty, pa