Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ppp

Chcem zomrieť, a touto cestou si hľadám nejakého nájomného vraha pre seba, už nevládzem takto žiť, naozaj nevládzem:-(((((((((((((((((((((((((((

alti

Ano, Catmartinka,
liecba je o opakovanych padoch...treba zacat aj dnes znova, predsa ciel mas jasny : byt zdrava a zit plnohodnotny, taky normalny zivot. Cize postavit sa po pade na nozky, niekedy ani kolienka oprasit netreba /tak sme to predsa vsetci robili po pade ako deticky, vsak? :o)/ a ides dalej. Pekny den, dievcata

evcca

bojuj, to ta tvoja choroba, len skusa, kde mas slabe miestecko. vydrz, ono to prejde. su to pocity asi ako u narkomanov chutky si nieco slahnut. hlavne o tom hovor s psychologom, ak mas tu sancu.

catmartinka

pisala som sem pred niekolkymi mesiacmi..cela stastna ze som z toho vonku...no vratilo sa to..a prbrala som..nviem v akej faze sa nachadzam...chodim aj k psychologovi...je to tazke a neviem ako dalej..pomozte mi...prosim:(

zuju

nezvladam to, moja strava je klobasa, salam, cokolada, slanina, mastne , slane... ked si dam jogurtm, ovocie, zeleninu je mi na zvracanie...

WEJA

xxx:( nerezignuj, vyliecit sa da. To, ze sa to v najhorsom vrati je len signalom uplneho nedoliecenia. Som z toho vonku a mohlo uz prist cokolvek zle.. Je to sucast teba a pokial ty nebudes chciet, samo a dokonca ani za pomoci inych, to neodide.. to je rovno aj odpovedou pre "niekto"

kyblik

xxx:(,
NEVERIM a NESUHLASIM s tvojim prispevkom! sama tomu moc nerozumiem, ale musela som to napisat...
ti, ktori prekrocili hranicu zastavenia uz nemozu zastavit? blbost!
vlak, ktory nestihol zastavit na vystupisti, moze zastavit aj neskor (s tahsimi podmienkami ale moze)