Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

ja neviem ci niekto neikedy pisal somariny pod mojim:D ale asi nie ved by nemal dvovd ale ak hej tak nech si pise no:) tak to sa tu uz celkom slusne dlho drzime spolu:)

Alternativa

To spoznanie samej seba a hlavne nebat sa samu seba poznat /to je aj pre Teba, Vrr/ je prvym krokom. Potom su asi potrebne aj korekcie, ktore prijmeme. To neplati len o PPP, ale o kazdodennom zivote nas vsetkych. Viem, ja som vdaka veku a skusenostiam uz kdesi inde aky Vy, dievcata. Ale tiez som si musela par razy aj hubinku narazit, aby som iste veci pochopila. Mat dobreho psychologa pri sebe by malo byt zakladom pre kvalitny vzajomny zivot. Nebojte sa sedenia so psychologickou, ta nie je liecitelka PPP, LEN Vas usmerni v ceste zivotom. Znie to pateticky, ale je to tak.

mis.

vrr, ja som mis.= misha, nechce sa mi prihlasovať:) Veď za chvíľku toho niekto zneužije a začne písať somariny pod mojim nickom:-(... už sa to stalo:-(... Ale dlho sa nezdržím....

vrr

mis. a ty si miska co je tu vzdy odjakziva? ci mis. je niekto koho nepoznam? ale ked ma zzdravis tak si to asi ty:) tak aj tebe ahoj:)

mis.

Alti, tak túto Tvoju radu beriem do úvahy, PRÍSAHÁM!!! A máš pravdu, je to profesionálka. Toľko odborníkov som vyskúšala a nikdy som seba samu tak nepochopila ako teraz... vždy som si myslela, že tá moja PPP je len o diete, túžbe po štíhlosti... ale kde! Je to úplne ináč.... A vďaka nej som spoznala samu seba, vďaka nej poznám každú jednu príčinu napr. nejedenia, rezignácie, spúšťač...

mis.

zuzča26- presne toto čo sa pýtaš Alti, to je aj môj problém, to je tá moja tvrdohlavosť. Dnes už viem, že aj keď je niečo proti mojej srsti, čo sa týka PPP, treba urobiť všetko, čo mi dotyčný nakáže, pretože ak urobím po svojom= nikam sa nikdy neposuniem, iba späť... a ešte hlbšie:(

Alternativa

Ano, je tiez len clovek /mimochodom velmi vzacny podla Tvojho rozpravania/. Nechaj to dnes tak a ohlas sa jej cez vikend alebo 31.12. so zelaniami pre nu a tiez s nadejou, ze s jej pomocou rok 2008 spolocne prelomite. Neboj, bude to OK, je fajn zena a este aj profesionalka :o)

vrr

:D:D:D:D no znie to ako cierny humor:D ale rozumieeem a hej az teraz som si precitala ze si kdesi cosi napisala:) ale nejake teple mile slovko od teba sa vzdy zide!:)