Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Alti, keď urobím chybu, vždy sa ospravedlním.. A tak to platí aj so psychologičkou.... ale dnes.... nedostala som ani žiadnu odpoveď... ani po ospravedlnení... asi by som mala pochopiť, že je tiež len človek. Pomáha mi, nemá ma evidovanú ako pacientku, nikto jej za to neplatí, chodím raz týždenne a ako si toho vážim? Ja som taká sprostá, tak strašne sprostá:-(

Alternativa

Ty brrdo, tak to je prekvapko, jupii. Aky igno? Ved som Ti cosi kdesi napisala. Alebo len chcela? Vrrkulka, som rada, ze si tu/znie to ako cierny humor, ale Ty to chapes/

Alternativa

Mis., v ziadnom pripade sa neobmakcuj, ale pritvrd voci sebe. Neviem presne, co sa dnes udialo so psychologickou. Nech sa v zivote stane cokolvek, vzdy je riesenie. Treba povedat prepac, bola som hlupa, potrebujem Tvoju pomoc, chcem to napravit, chcem to zmenit - no a podla tychto slov /ktore tu maju velmi vseobecny raz/ sa treba aj chovat.
S tou ambulanciou si nerob starosti, skusis v novom roku. A myslim, ze zbytocne beries veci prilis osobne - ked technicke priciny, tak technicke, neries to v sebe.

zuzca26

alti si velmi mila a dakujeme za tie slova a mozno mam aj ja taku otazocku mini iked teraz sme sa vsetky do teba pustili :)
mozem sa spytat co konkretne myslis tym ze sa rozhodnime prestat s tym? to nieje take lahke sa rozhodnut robit nieco co je uplne proti mojej osobe:(

mis.

Alti, skúšala som sa vrátiť,(bola som objednaná k inej dr.v iný dátum- tá ale keď som mala prísť mala akože z technic. príčin zatvorené, nechápem, tak som sa vybrala teda ešte k tejto naspäť, ale tá tam už nebola, bol piatok, a to som bola naozaj ochotná sa ospravedlniť, priznať si chybu, postaviť sa aj na tú blbú váhu, ktorá to moje "liečenie" takto spackala), zachovala som sa otrasne, tak decky:(...Ale neviem, čo tu fňukám, môžem si za to sama. A ak som dnes svojou debilinou stratila aj psychologičku, tak to ma dorazí už úplne... Všetko kazím... a pritom nechcem:-(..... prečo sa tak chovám, prečo sa nenechám obmäkčiť?:-( Všetko si ničím, a takto sa nikdy neuzdravím, uvedomujem si to... a tak veľmi po tom túžim... a tak veľmi mi to nikto neverí:-(((((((((((((

Alternativa

Moja, tie dvere tam stale su a vzdy sa da do nich vratit. Ba dnes to bude ine, lebo zase si dalej v rozhodnuti PPP zdolat. Cize nelutuj, co si neurobila a ak to chces zmenit, tak to zmen teraz. No, dnes uz nie ale pestuj si toto Tvoje rozhodnutie a zacni rok 2008 otvorenim napr. tych spravnych dveri. Jasne, ze si pamatam nase rozhovory, aj Tvoje slzicky presne ako aj moje mozno tvrde slova. Ale musis stat pevne na nohach nie pomocou tych zakerackych a niciacich barliciek zvanych PPP, ale na svojich hoci niekedych aj slabych nozkach.

mis.

Alti, alebo pamätáš, keď sme spolu volali, plakala som a ty si mi povedala, že sa "tam" mám vrátiť späť? Dodnes toho ľutujem, že som to neurobila...

Alternativa

Ale ved nieco zmenit v sebe samej - na to nikdy nie je neskoro. Prec s takou nezdravou tvrdohlavostou a ukaz sama sebe, ze si uz velka, hmm? A vies, fakt to plati, ze vsetko zle je na nieco dobre. Ved ako moze poznat cenu zdravia ten, ktory nikdy nebol pobliz smrti? Je to asi tvrde, ale s PPP je clovek vzdy pobliz zubatej, ci si to chcete, dievcata, pripustit alebo nie.

mis.

Alti, keby som nebola taká tvrdohlavá, už som mohla byť dávno zdravá... aj keby som využila všetky šance..... Tak mi treba....