Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

jeeej :) tie poznam takto odtialto.. so si aj myslela ze povies kiky. sranda. no to je uzasne. vinikajuce, a riesili aj daku pakaren? nevies? teda kiky to viem ze tam bolo daco aj s rodicmi tusim a tak vselijak ale nepamatam si.
no hej ja som dochodkyna myslou:) teda co sa smrti a zivota tyka tak myslim ze to ocakavam viac ako kadejaky 80rocny dochodca

Alternativa

Jasne, Ty si autorka mojho kratkeho nicku a zostalo mi to. Tak to sme fakt ako dochodkyne, co spominaju, hi, hi. A teraz ktore 4 /to je skuska, ci som si ich nevymyslela/: Kiky, Forever, Minetka a este holka, ktora zije v Nemecku, nick som zabudla.

vrr

ano vediem monology:) ale tym som chcela povedat alti ze to je velka zasluha a ze ti davam poklonu, prejav obdivu za to co preukazujes tuna este stale.

vrr

ty kokso ale to je dobra haluz, ze misha si este tu, a hlavne ze Alti je este tu, teda ty Alti ze si este tu ved to je uz tak hrozne dlhy cas:) a ja osm aj vymyslela tu skratku ze Altiiii:) jej ja som priebornik:D

Alternativa

A viete, ze 4 z dievcat, ktore tu boli s nami, uz sem nepisu /alebo len velmi zriedka/? Su totiz "za vodou", boj s PPP maju vyhraty :o). Poznam ich uz aj osobne /hoci nie su z BA/ a su to krasne, zdravo sebavedome /aj stihle, ak to chcete pocut, ale nie vychrtle/ a hlavne ZDRAVE mlade zienky. pridajte sa obe, potrebuje to Vase rozhodnutie a trochu casu, trpezlivosti a sily vydrzat. Hmm?

vrr

jeeej na to som uz aj zabudla:) na tu cumakovaciu prihodu:) to je zlate:) nie ten mlady muz uz nie je. teraz nemam nikoho ak sa to takto pytas:) je jeden velmi mily ktory ma chce uz veeelmi dlho a ja jeho nie takze asi budem tepla:D
s tym prvym krokom to mas obrovsku pravdu. ja osm si myslela ze som dostatocne mudra na to, ale teraz mam pocit ze moj mozog je uz uplne vymeteny touto svinou a roznymi blbostami ktore by ani nemali stat za to.
a hej studujem, prvyrocnik na UK

misha

Alti, myslím, že psychológ je na to, aby nás usmernil, ukázal smer kadiaľ ísť....
Vŕŕ, radšej by som sa stretala inde:-(
Babenky, idem off. Želám vám príjemný večer a ďakujem.

Alternativa

Vrr,
stale je aktualny ten mlady muz, co Ti cumakoval na monitor, ked sme si pisali? Asi sa blbo pytam, mate vek na poznavanie ludi, aj partnerov. Studujes? /To zas zo mna hovori kantorka, inak, som uz total dochodkyna/.