Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

janka

Od 26.12 ma boli zaludok, nie velmi, len ho citim po kazdom jedle, jem normalne no schudla som, medzity som mala este nejaku virozu ale nejedla som len jeden den.
Ked spomeniem zaludok, kazdy mi hovori, no bo mas bulimiu vymyslas s jedlom, ale mne je fakt zle, a netesi ma ze chudnem?

vrr

mis. jasne ze koketujem krista, ved kebyze sa naozaj chcem chcem chcem chcem chcem vyliecit tak by to proste slo. takze zjaven to naozaj naozaj naozaj naozaj nechcem, neviem chciet, nechcem chciet, i ked chcem. rozumies? je to zlozite a ja som clovek s velmi slabou volou. neviem sa naludi hnevat, neviem vela veci, tak ako neviem prestat s tymto. ani neviem co si tym vlastne chcela povedat, ale asi je to uplne jedno.

gabina

Krásny večer všetkým, dievčatá...
Chcem Vás v prvom rade pozdraviť a zaželať veľa síl a vytrvalosti, veľa nádeje a chcenia...veď Vy viete, kde to najviac hapruje a na čom to všetko padá. A ešte: veľa sebavedomia, veľa lásky k sebe samým, veľa mieru v dušičkách a odpúšťanie.
.
Cez sviatky som na Vás veľa myslela...pamätám si to obdobie ako obrovskú skúšku a onedlho ako zlyhanie. nezvládala som to rovnako, ako mnohé z Vás. A dnes? Vianoce boli pre mňa šťastným obdobím. Se vším všudy. Naozaj som v stave, kedy neriešim nič, okrem toho, či sa cítim šťastná a spokojná sama so sebou. jedlo bolo a bude, som s ním v mierovom stave už nejaký ten čas a ktoré neveria, že sa to po tom všetkom ešte niekedy dá, tak verte, že áno. Príde čas, keď nebudete mať kedy riešiť váhu, porcie jedla a nafúknuté bruško, lebo budete spokojné a v hlave bude akosi čistejšie a bez otázok. Verím, že si svoje veci vyriešite čo najskôr, aby už trebárs tie nasledujúce Vianoce boli pre Vás skutočne šťastné a veselé...
p.s.: ospravedlňujem sa, ak som niekomu neodpisovala počas sviatkov ale mala som detiská za zadkom takmer bez prestávky. Skutočne toho bolo veľa(nesťažujem sa:) ale verím, že už sa znova "utrasiem" a budeme to spolu ťahať ďalej...
Cmuk pre všetky...Alti, Misch, Vrr (Ty kokso, ona žije.-), Zuju, a naozaj všetky babuľky...

mirečka

Čo som urobila? Pred troma dňami som vyhodila váhu a už dnes - tretí deň som sa teda nevážila. Začala som si písať denník a predvčerom som si kúpila čokoládovu tyčinku, ktorú som napokon nezjedla, lebo som na ňu vlastne nemala chuť. A včera aj predvčerom som nedojedla celý balík cukríkov ale som aj nechala. Už tretí deň čakám na fyzický hlad a až vtedy jem. Robím všetko, čo funguje. Napísala som tiež list adresovaný bulimii, že jej ďakujem, že bola pri mne, ked som sa cítila sama a že mi pomohla lepšie spoznať samu seba ale, že už je čas, aby sa nám cesty rozdelili a dali si zbohom :)

mis.

vrr, ty stále len "koketuješ" s liečbou, so chcením... sorry, ale je to tak... Máš milión iných odpovedí...

vrr

ale rozumiem alti..to mas ako s jedlom alebo borovickou:D nehovor fuj kym neochutnas.
ja by som tam s tebou aj isla ale asi by som sa zlakla len tak nejakej tety:)pardon

alti

Mnohe sa citite velmi osamele, hoci ste aj v partii, smejete sa...ale to je castokrat len teater pre inych. A mnohe aj taku len akoze partiu uz vdaka PPP stratili...Vasa dusicka je osamela a casto place. Viem si predstavit, ze v tej skupinke aspon tu 1-2 hod. plakat nebude.

Alternativa

Urcite pritomnost v skupinke nikoho k nicomu nezavazuje. Inak, Vrr-kulka, zivot ma stale uci, co nemam robit - rozhodovat a vediet vopred, co ma a co nema zmysel. A poznat pred "akciou" 1000 dovodov, preco nie: vsetci si radi hladame vyhovorky, ked mame nieco riesit, rozhodnut /a vobec teraz nehovorim len o PPP/. Vopred vieme, ze to nieco ked rozhodneme, nebude mat zmysel, lebo to sa mi nebude hodit, kreslit mozem aj doma /noo, uz Ta vidim :o)/, kamoska mi to ohubuje, pre frajera to bude strata casu, atd., atd. A nespytame sa tej kamosky, ani frajera co oni na to. Dufam, ze ste ma dievcata pochopili, co som Vam chcela povedat. Lebo ta kamoska mozno vyskoci od radosti, frajer si tu naplanovanu akciu fakt uzije, to kreslenie s terapeutickym ucinkom moze byt fakt fajn, atd., atd. A bat sa nemusis, bude tam viac dievcat aj z tejto temy. Chcela som napisat, ze pojdem s Tebou, ale to by si fakt nepredychala :o)