Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

A my ludia by sme nemali len tak "do vetra" nieco vraviet. Povedala si to cloveku, ktoremu na Tebe, Mishka, velmi zalezi /inak by to ona bola davno vzdala, to mi ver/. Ked sama o sebe zapochybujes, tak Ta rada vratim do reality, plati?

alti

Baby, tak sa uz nastvite, ved fakt ide o zivot, o VAS ZIVOT. Mozem Vam povedat, ze je fakt super zostarnut a citit sa plna energie, radosti a chuti zit. A nechat cosi aj za sebou...nie je toho vela, ziadna Nobelova cena, ale zdrave deti, usmev a dobre slovo, to je predsa fajn. Drzim Vam palce a rozhodnite sa aj Vy definitivne zabojovat. Pa

vrr

ja pred druhou nezaspim misha neboj:) hej ta ako bojovat s prejedanim tusim to je ono. ani ja nemam pevnu volu.
ved o tom to cele je

misha

Alti, tieto odborné knihy mám prečítané skutočne všetky... potom ešte pár autobiogragických, ale sú ešte také dve knihy, tiež autobiografia, ktoré by som si prečítala rada, pretože končia happyendom. Tak dobrú nocku obom, ja budem ešte hore, nakoľko mi včera došla tbl. na spanie:-(