Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

ano, je to paradox, z liecenia v pk na psychiatriu ako zamestnanec, chodim teraz na obedy s psychiatrickou, asi to tusi, aj doktor na oddeleni, mal par poznamok a ked pridu baby s ppp viem viac ako doktor. ked sa robia akoze zarty v osetrovni vravia mi, ze som asi anorekticka, ked si vsimam take drobne podvody bab na oddeleni,vraj inak by som to nevedela. ani nevedia, ako su blizko.

mis.

Evcca, ty robíš na psychiatrii? To som nevedela. Ja robím v labáku, tiež v nemocnici. A mám pocit, že to vie celá nemocnica, lebo keď mi aj na biochémii vyšetrovali pri príjme do zamestnania krv, všetci sa na mňa prišli pozrieť, lebo keď sa zapisujú žiadanky od lekára do PC, je tam diagnóza a ja som mala F50. V PC hneď vyskočí celá diagnóza- pomenovaná.

mis.

U nás v práci to vedia všetci... určite aj pri zamestnávaní, (lebo mám v karte psychiatriu )... A skutočne sa cítim medzi nimi ako debilná.... čo nevie čo so sebou... čo nemá asi iné starosti len žrádlo a váhu...

evcca

mam casto strach, ze v praci sa dozvedia s cim mam problem a ze som bola na lieceni. bol by to pruser. ano, vie to moja vrchna, ale nik iny. asi by ma nebrali tak ako teraz.

mis.

Tiež som začala PPP všetko "riešiť", tiež to netrvá už len kvôli túžbe po štíhlosti... Všetko sa ma dotýka... každú vetu si berem k srdcu... hoci iní by len zamávali rukou a išli ďalej... Tiež som si ale vďaka psychologičke uvedomila, že tým nič a nikoho nevytrestám- LEN SEBA. A je to pravda.