Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

Inak, ja sa priznám s psychiatriou kedykoľvek, nehanbím sa za to. Dokonca moji naozaj najbližší priatelia, veľmi vnímaví páni, prešli psychiatriou sami, keď sa ich za socíku pokúšali vyliečiť z homosexuality. A ďalší priateľ tam má pravidelne hospitalizovanú manželku. S kým si takpovediac "sadnem", ten má skúsenosť s liečbou na psychiatrii. Asi sa na to budem hneď pri zoznamovaní ľudí pýtať, ako sa niektorí pýtajú na znamenia zverokruhu.-)
A teraz na Slivestra som bola na chate s asi 30 ďalšími ľuďmi, bola som na izbe uspať decká a ke´d som vošla do kuchyne, všetci sedeli dookola v kruhu a hrali nejakú hru na pravdu. Môj manžel sa ma pred všetkými opýtal, ako sa tieto sedenia volajú. A ja na to:
Myslíš komunity, ako sme mávali v psychiatriskom stacionári? Ani som nemrkla okom a prisadla som si ku nim.-)))

gabina

Dievčatá, som naspäť.-))Vidím, že ste si naozaj dobre pokecali, ve´d vravím, že už o sebe viete veľmi veľa a teraz sa to ukázalo...
Evka, Ty pracuješ v Pezinku?

evcca

dnesne vykecavanie tu mi pomohlo najst to, co som si dlho nevsimala, vdaka, ze ste mi pomohli. som rada, ze bojujem proti ppp, ma to zmysel.

evcca

asi ma niektori odsudia, ze nemam tam co robit,ked mam taketo problemy,ale to uz neriesim, a co mne najviac pomaha, laicky terapeut, ktory sa stara o narkomanov. dal mi pocitit, ze to, co robim ma zmysel a kvoli ppp nemusim byt ani v praci menejcenna, casto na to zabudam.

mis.

Radšej nech dávajú pozor na dievčatá, ani netušia, aké máme finty:( To by bolo rozumnejšie ako žartovanie...

evcca

ked si robia zarty mam chut jacat, ze su blbi a nemaju sajnu ake je to tazke. vtedy to boli. ale je to plus pre mna, to uz viem, mam to odzite a to nie su prazdne chvaly.